Internată într-o clinică din Israel, unde o singură zi de spitalizare costă 1.030 dolari, Iulia Ganea face progrese lente, dar încurajatoare. Faptul că medicii din Israel încearcă s-o repună pe picioare pe femeia aflată în stare vegetativă din mai 2015, îi dă speranțe lui Laurențiu Ganea. „Din păcate, banii adunați până acum mai pot acoperi spitalizarea Iuliei doar două săptămâni. Apoi, nu știu ce vom. Iulia are nevoie în continuare de multe zile de recuperare, de aceea vă rugăm să îi acordați o șansă la viață”, ne-a declarat bărbatul, paramedic SMURD în Brașov.

Destinul lovește necruțător

Luna mai a anului trecut a consemnat, pentru abia înfiripata familie Ganea, una fericită până atunci – cei doi tineri urmând să fie părinți pentru prima oară – începutul unui calvar. Ieșiți la plimbare în localitatea Cristian, Iulia a fost spulberată de la brațul lui Laurențiu de mașina unui șofer rupt de beat. Totul s-a întâmplat pe o trecere de pietoni! Femeia, lovită în plin și proiectată la 25 de metri distanță, a suferit un sever traumatism cranian, zăcând, ulterior, în comă luni bune. Fătul pe care-l purta în burtică n-a mai putut fi salvat, iar Iulia trăiește de atunci o viață pe care, probabil, n-o va mai înțelege niciodată.

Pedeapsă blândă pentru șoferul beat

Liviu Neculicioiu, bărbatul de 45 de ani care a accidentat-o grav pe Iulia, a primit doi ani și trei luni de închisoare cu suspendare, nouă luni pentru vătămarea fătului și un an și jumătate pentru conducerea sub influența băuturilor alcoolice. Neculicioiu avea o alcoolemie de 1,70 grame de alcool pur în sânge în momentul în care s-a produs nefericitul accident.

Cine vrea să o ajute pe Iulia Ganea poate dona bani în următorul cont: RO25RNCB0318029686080001 – BCR, beneficiar – Laurențiu Florin Ganea. Pentru donațiile din străinătate, se va folosi același cont, dar și adresa: Bd. Regina Elisabeta nr. 5, Sector 3, București, cod poștal 030016; Cod SWIFT: RNCBROBU
Cod BIC: RNCB

 

Te-ar putea interesa și: