Evenimentul Zilei > International > NU te vei mai PLÂNGE că nu ai loc în CASĂ. IMAGINI ȘOCANTE cu APARTAMENTELE COȘCIUG – Galerie foto
NU te vei mai PLÂNGE că nu ai loc în CASĂ. IMAGINI ȘOCANTE cu APARTAMENTELE COȘCIUG – Galerie foto

NU te vei mai PLÂNGE că nu ai loc în CASĂ. IMAGINI ȘOCANTE cu APARTAMENTELE COȘCIUG – Galerie foto

Fotograful Benny Lam a realizat o sesiune foto inedită în China, la Hong Kong, surprinzând în imagini condițiile teribile din apartamentele coșciug în care locuiesc sute de mii de chinezi.

Fotograful spune că după vizitarea a mai mult de 100 de apartamente mici din țară a rămas șocat despre modul de viață de aici. Fotograful compară casele cu coșciuge, și nu cu apartamente de locuit. Cei care locuiesc în aceste case sunt obișnuiți și spun că acest mod de viață este unul normal pentru China. Conform statisticilor peste 200.000 de oameni, inclusiv 40.000 de copii locuiesc în asemenea case. În Hong-Kong locuiesc peste 7,5 milioane de oameni, spațiul locativ fiind o mare problemă pentru aceștia.

VEZI ȘI ALTE GALERII FOTO VIRALE:

Cel mai ÎNALT FOTOMODEL din lume ÎŞI ARATĂ SÂNII fără jenă. Ai ce vedea, garantat! – Foto

Luptă dură între BLONDE și BRUNETE. BRUNETELE cu SÂNII mari la VEDERE câștigă fără…HAINE. Galerie foto

Oana Zăvoranu mai SEXY ca NICIODATĂ. ATAC la CLASA POLITICĂ. REVINE în POLITICĂ cu un partid al ANIMALELOR – Galerie foto/video

Apartamentele-coșciug au apărut după ce mulți proprietari de clădiri au compartimentat excesiv spațiile din acestea, oferindu-le pentru chirii variate de până la 250 dolari pe lună. Mulți dintre cei care locuiesc în acest mod se simt rușinați că trăiesc în astfel de spații înghesuite, spune fotograful, dar speră că odată ce oamenii vor vedea aceste imagini, aceștia vor primi un sprijin.

Sursa, fotograf: Benny Lam / http://www.prixpictet.com

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: International
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: