Patronul „roș-albaștrilor” a declarat că va achita suma cele 2 milioane de euro pentru transferul atacantului de 25 de ani de la Astra. 

„Creştem procentul până la 90%. Alibec este jucătorul Stelei, contra sumei de 1,7 milioane de euro, fără TVA. Adică, ne costă 2,04 milioane de euro. A semnat şi Alibec, a semnat toată lumea, inclusiv cei de la Astra. Alibec va veni la noi din iarnă iar până atunci va continua la Astra. Dacă se va accidenta serios în perioada următoare, am pus o clauză în contract potrivit căreia giurgiuvenii ne vor da banii înapoi.

Singura condiţie mai este să iasă bine la vizita medicală. Am sunat doctorii noaptea să facă vizita medicală, tot controlul, aşa lucrează clubul Steaua. Va mai face un RMN şi dacă şi după aceea va fi ok, atunci totul se va oficializa”, a declarat Gigi Becali la Digi Sport.

De partea cealaltă, Marius Șumudică, tehnicianul Astrei, a criticat conducerea clubului din Giurgiu că l-au lăsat pe Alibec să plece la Steaua.

„Nu mi se pare normal să se întâmple lucrurile astea. Am spus mereu că nu e normal să dăm jucători in corpore la o rivală. Asta e politica clubului. Nu mă simt confortabil. Nu e normal ce se întâmplă, nu mai înţeleg nici perioadele de transferuri, vindem şi când sunt perioade de transferuri, şi când nu sunt, semnează jucători, semnează cluburi. 1,8 milioane de euro pentru Alibec este o oferta foarte bună, generoasă, dar nu ştiu dacă suntem nevoiţi să facem pasul ăsta. Sunt antrenor, am contract ferm, iar rezultatele de anul trecut m-au acoperit să nu păţesc ce a păţit Napoli pe la Iaşi, mă refer la o clauză eliberatoare pe care o am, nu s-a putut să plec sau să mă dea afară”, a declarat Şumudică.