Evenimentul Zilei > Actualitate > Anunț ȘOC în lumea muzicii rock! Din păcate, Cristi Minculescu…
Anunț ȘOC în lumea muzicii rock! Din păcate, Cristi Minculescu…

Anunț ȘOC în lumea muzicii rock! Din păcate, Cristi Minculescu…

Trupa Iris se destramă din nou, la trei ani după ce Cristi Minuclescu revenise în formație. De datta aceasta, celebrul solist a anunțat că va părăsi echipa definitiv, luând cu el și alți doi membri.

Vestea a venit ca un traznet asupra fanilor formației. Cristi Minculescu a rămas să mai rămână în Iris până pe 18 august, dată la care va avea loc ultimul concert cu „floarea rockului românesc în componența formației”.

Cristi Minculescu va lua cu el pe Valter Popa și Doru Borobeică. Formația și-ar fi găsit deja un nou solist, pe Costi Sandu, zis și ”Damigeană”(ex-Direcția 5, Krypton,Metrock, Act), potrivit Libertatea.ro

Cel mai probabil Cristi Minculescu își va continua cariera muzicală sub propriul nume.

Doru Borobeică este membru al formației Iris din 1984, iar Valter Popa din 1986. Nelu Dumitrescu speră să-l convingă pe Ion ”Nuțu” Olteanu, alături de care a înființat Iris în 1976, să se repatrieze din Suedia și să reintre în grup.

De asemenea, formația va urma să lanseze pe piață un nou album, care este gata de patru ani, dar care nhu a fost lansat până acum din cauza instabilității formației.