Evenimentul Zilei > Monden > Antonia, Velea te-a văzut cum ai plecat la plajă? Poza care blochează Instagramul! FOTO
Antonia, Velea te-a văzut cum ai plecat la plajă? Poza care blochează Instagramul! FOTO

Antonia, Velea te-a văzut cum ai plecat la plajă? Poza care blochează Instagramul! FOTO

Antonia a postat pe Instagram cea mai sexyimagine cu ea tolănită în nisip, iar fanii au năvălit cu mesajele.

La cât de frumoasă este Antonia nimeni n-a mai stat să-i analizeze defectele. Artista a publicat o poză cu ea pe nisip, în costum de baie format din două piese, iar cei mai înfocați admiratori au răsplătit-o cu peste 150.000 de like-uri.  În prezent are peste 2,5 milioane de urmăritori pe Instagram.

Antonia a pozat așezată pe nisip, într-o pereche de bikini extrem de sexy, care i-au lăsat posteriorul la vedere. Vedeta a postat imaginea needitata ca să le arate tuturor că nici ea nu este perfectă: are câteva vergeturi pe fese. Însă foarte puține persoane au observant acest detaliu nesemnificativ deoarece au fost captivate de imaginea sa extrem de incitantă.

Antonia a scris pe contul său: Tastați…dacă aveți vergeturi şi a ataşat poza care a înccins internetul:

Defectul fizic arătat de Antonia. Multe femei s-ar rușina să arate așa ceva

Ayayayayayayyy mamacitaaaa! Sau… O femeie frumoasă! Felicitări❤️

“Superbă, modestă, OM. Te felicit pentru ceea ce ești, pentru alegerea pe care ai făcut- o ( Alex) , pentru frumoasa familie pe care o ai”, i-a scris o admiratoare.

Deși mulți o consideră femeia perfectă, și Antonia este uneori nemulțumită de cum arată. Dovada stă faptul că vedeta și-a îmbunătățit aspectul fizic la începutul anului, când și-a pus silicoane.

Aşadar, Antonia a decis să pozeze provocator  pe o plajă, scoțându-și posteriorul în evidenţă. Dar surpriza a venit în comentariul atașat pozei respective, vederta fiind cea care a atras atenția asupra imperfecțiunilor sale, altfel aproape invizibile cu ochiul liber. Vedeta a decis să atragă atenția scriind „Tastați 🐅 dacă aveți vergeturi!”

Dar nu este o ruşine să ai vergeturi, oricine le poate avea și sunt foarte frecvente. Conform site-ului NHS, aproximativ 8 femei din 10 se aleg cu vergeturi, mai ales în timpul unei sarcini. Vestea bună este că majoritatea vergeturilor nu se observă în mod deosebit și se vor estompa în timp. Vestea proastă este că, pentru nefericiții dintre noi, unii vor dezvolta vergeturi inestetice care afectează o suprafață mare a corpului lor, iar pentru unele persoane vergeturile pot fi o adevărată provocare.