Evenimentul Zilei > International > ANTIFA amenință în mod PUBLIC că va DISTRUGE Berlinul: Vor INCENDIA tot ce le stă în cale
ANTIFA amenință în mod PUBLIC că va DISTRUGE Berlinul: Vor INCENDIA tot ce le stă în cale

ANTIFA amenință în mod PUBLIC că va DISTRUGE Berlinul: Vor INCENDIA tot ce le stă în cale

În data de 27 mai, Alternativa pentru Germania (Berlin), va organiza o demonstrație intitulată "Viitorul Germaniei". Iar extremiști, pe de altă parte, se mobilizează și amenință în mod public că o să distrugă orașul.

Demonstrația aprobată de politicianul AfD, Guido Reil, numită “Future Germany”, va începe în Berlin în fața sediului principal și de acolo se vor deplasa spre districtul guvernamental.

"Berlinul trebuie să plătească"

Din mesajele extremiştilor reiese că vor incendia vehiculele de poliție cu cocktail-uri Molotov și devastarea magazinelor din Berlin. În videoclipul distribuit pe site-ul extremist "Indymedia.org", se spune, printre altele: "Dacă Berlinul permite AfD demonstraţia, trebuie să plătească".

Site-ul a fost deja interzis de Ministerul de Interne al Germaniei! Acolo se mai spune: "Haosul în loc de AfD" urmat de instrucţiuni despre cum vor fi folosite pulverizatoare de vopsea la înaltă presiune, fabricate din stingătoare de incendiu.

Autorităţile au făcut anunţul

Persoanele care pot furniza informații suplimentare despre infracțiunile planificate de stânga în legătură cu demonstrația AFD să raporteze poliției din Berlin.  Poliţia mai  anunţă că va lua în serios aceste amenințări ale extremei stângi, pentru că au exemplul Hamburgului în timpul summitului G20 ("Wochenblick"). În acel moment, magazinele au fost distruse și mașinile incendiate.

"Bine ați venit în iad"

"Bine ţi venit în Iad!" A fost exclamarea haotică de stânga care a transformat  Hamburgul într-o zonă de război zile întregi. Daunele materiale au fost de milioane de euro și nori negri de fum au acoperit cerul deasupra metropolei din port pentru mult timp…, notează wochenblick