Evenimentul Zilei > Monden > Antena 1 a lansat o nouă emisiune. Nu se aștepta nimeni. Cine este prezentatorul
Antena 1 a lansat o nouă emisiune. Nu se aștepta nimeni. Cine este prezentatorul

Antena 1 a lansat o nouă emisiune. Nu se aștepta nimeni. Cine este prezentatorul

Tema primului episod de Alpha Kids a fost iubirea, iar Răzvan Fodor le-a lansat copiilor întrebări pe această temă şi, cum era de așteptat, răspunsurile acestora au fost savuroase.

Răzvan Fodor și-a încheiat cu bine misiunea la Burlacul, iar acum îl puteţi urmări într-o nouă provocare: un show cu și despre copii excepționali: copiii generației Alpha.

În fiecare sâmbătă, Alpha Kids îl va aduce pe Răzvan Fodor, prezentatorul show-ului, față în față cu puștii despre care se spune că vor schimba radical lumea în care trăim.

Ce spun copiii de la Alpha Kids despre iubire

Întrebați de Răzvan Fodor „Ce este iubirea?” copiii au răspuns: „Am doar un singur iubit care e om. Ceilalți sunt din desene”, a răspuns un copil extrem de simpatic. „Expresia mea preferată este „iubirea este cel mai bun medicament”. Mă tratez cu iubire, sunt afectuos, lipicios.

Iubirea este să îmbrățișezi pe cineva, să-i dai pupici. Un fel de linie care te face să te simți mai aproape. Să mai ai fluturi în burtică”.

De unde vine iubirea?

Răzvan Fodor i-a întrebat pe micuții săi invitați de unde vine iubirea, iar părerile au fost împărțite: „De la bucurie și veselie. De undeva de unde nu știe nimeni. Din inimă. Din America. De la îngeri. Îngerii aduc iubirea și cei cărora le-a fost adusă iubirea iubesc pe altcineva. Din cer. De la oamenii buni. Din bunătate iese iubire”.

Unde se simte iubirea?

Întrebați de Răzvan Fodor unde se simte iubirea, copiii au răspuns: „În inimă. Peste tot. Se simte când te întâlnești cu un băiat și te îndrăgostești. Când vezi un om care îți place îți bate inima așa. E o căldură interioară. Am doar un singur iubit care e om. Ceilalți sunt din desene. Am și doi iubiți din China”.

Răzvan Fodor: Am întâlnit copii care la doar 8 ani conduc deja afacerea lor

”Fiecare generație are un nume, în cazul meu, născut în 1975, fac parte din generația Y. Copiii născuți după 2010 sunt generația Alpha și se spune că ei fac parte din generația care va schimba lumea, așa că am fost curioși să aflăm dacă ce spun statisticile este adevărat. Și mă bucur să raportez că ceea ce am văzut m-a încântat foarte tare!

Am întâlnit copii care la doar 8 ani conduc deja afacerea lor și până la puști care își dedică deja viața pentru a salva planeta pe care trăim. Așa că mi s-au confirmat două lucruri: în primul rând, faptul că educația este extrem de impotantă, iar implicarea părinților este esențială, iar în al doilea rând, vă spun că dacă aceasta este următoarea generație, suntem salvați”, a declarat prezentatorul show-ului, Răzvan Fodor, potrivit Antena1.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: