Cerul va fi mai mult noros în Maramureş, în nordul şi în estul Transilvaniei, dar numai izolat va ploua slab. În restul țării, cerul va fi variabil, cu înnorări trecătoare. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări în zona montană înaltă, însă rafalele nu vor mai depăşi 75 km/h şi temporar în Moldova, cu viteze de până la 50 km/h.

Temperaturile maxime se vor încadra între 10…11 grade în zonele depresionare din nord-vest şi centru şi 20…21 de grade în Câmpia Română şi în Lunca Dunării. Minimele termice vor fi cuprinse între -3 grade în depresiunile din estul Transilvaniei şi 12…13 grade în Dealurile Banatului. Mai ales noaptea, se va forma local ceaţă.

Sâmbătă vremea va continua să se încălzească, astfel că valorile de temperatură se vor situa cu 6 până la 10 grade peste mediile caracteristice sfârşitului de octombrie. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în nordul teritoriului, unde pe spaţii mici va ploua slab. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări în zona montană înaltã, unde vor fi rafale de 65…75 km/h şi temporar în regiunile vestice şi de nord-est, cu viteze de până la 45 km/h.

Temperaturile maxime se vor încadra între 16 şi 25 de grade, iar cele minime între 6 şi 16 grade, mai mici în depresiunile intramontane, spre 2 grade. Dimineaţa şi noaptea local va fi ceaţă.

Duminică vremea va fi deosebit de caldă, cu temperaturi maxime cuprinse în general între 20 şi 27 de grade. Cerul va fi variabil, cu înnorări spre sfârşitul intervalului în extremitatea de vest a teritoriului, unde izolat va ploua slab. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în zona montană înaltã, pe litoral şi în regiunile vestice.

Temperaturile minime se vor încadra între 7 şi 17 grade, mai mici în depresiuni. Dimineaţa şi noaptea, în zonele joase, pe arii restrânse va fi ceaţă.