Angelina Jolie se afla la premiera filmului său „First They Killed My Father”, în Cambodgia, când a vorbit pentru prima dată despre durerosul divorţ de Brad Pitt şi efectul pe care l-a avut asupra celor şase copii ai săi.

 "First They Killed My Father" este o relatare văzută prin ochii unui copil despre genocidul din timpul regimului criminal al lui Pol Pot şi al Khmerilor Roşii.

Jolie l-a adoptat pe cel mai mare copil al său, Maddox, 15, din Cambodgia în 2002, de la un orfelinat, Jolie aflându-se la acea dată la filmările filmului „Tomb Raider”. 

„Nu vreau să spun prea multe despre asta decât că a fost o perioadă foarte dificilă şi că suntem o familie, vom fi mereu o familie”, a declarat actriţa emoţionată până la lacrimi pentru BBC.

"Mulţi oameni sunt puşi în faţa unei astfel de situaţii. Întreaga mea familie a trecut prin momente grele", a spus actriţa în vârstă de 41 de ani

Un proces pentru custodia copiilor a fost dezvăluit în mass-media după ce Jolie a depus divorţul de Pitt în septembrie 2016 şi a solicitat custodia integrală a celor şase copii ca urmare a unui presupus incident la bordul avionului privat al lui cuplului, după ce aceştia se întorceau în Los Angeles din Franţa.

"Vom fi mereu o familie şi ăsta e gândul care mă face să rezist. Supravieţuiesc prin găsirea unei modalitaţi prin care să mă asigură că aceste evenimente ne vor face mai puternici şi mai uniţi", a spus Jolie.

La premiera filmului său, actriţa a fost însoţită de copiii ei: Maddox, 15, Pax, 13, Zahara, 12, Shiloh, 10 şi de gemenii în vârstă de opt ani Knox şi Vivienne.