Evenimentul Zilei > Actualitate > Angela Similea, izolată de admiratori din pricina pandemiei
Angela Similea, izolată de admiratori din pricina pandemiei

Angela Similea, izolată de admiratori din pricina pandemiei

Delicată , blândă, elegantă, frumoasă cu o voce caldă, duioasă Angela Similea este adorată de generații de români. Ca și alți artiști de statura ei, televiziunile și radiourile ”uită” să o mai invite. Nu a avut o viață ușoară, dar publicul nu a știut.

Angela Similea este una dintre cele mai mari interprete de muzică ușoară. Pe scenă și în public este elegantă, surâzătoare, dar când rămâne singură nu mai are motive să zâmbească. Ajunsă la 74 de ani, nu poate să își revadă fiul și nepoții, aflați în SUA, din pricina pandemiei. Cu admiratorii ei „vorbește” doar pe Internet.

”Buna ziua, dragilor! Sper că sunteți sănătoși și atenți la tot ce înseamnă această pandemie! Vă mărturisesc că îmi este foarte dor de pace și liniște, de plimbări prelungite, de întâlnirile cu prietenii, de fiul și nepoții mei la care nu am mai putut ajunge anul acesta”, scria Angela Similea, pe pagina sa de socializare.

„Dragii mei, Vă mulțumesc pentru susținerea și iubirea voastră, pentru toate mesajele care au ajuns la mine în toți anii din urmă, prin intermediul rețelelor de socializare. Viața noastră, a tuturor, s-a schimbat mult în ultimii ani, iar felul în care comunicăm face parte din aceasta schimbare. Oamenii, implicit publicul și artiștii, s-au adaptat comunicării virtuale, deși, nu de puține ori, dorului nu îi este de ajuns.

Acest an, iată, ne încearcă o data în plus, ne obligă să rămânem distanțați, pentru a ne proteja”, a scris de curând marea noastră artistă. Sunt 10 ani de când a murit ultimul său soț, Victor Surdu (7 aprilie 2011). Fostul politician a adorat-o dar a lăsat-o cu datorii uriașe. Vedeta s-a recăsătorit pentru a patra oară în anul 1999 cu politicianul Victor Surdu (PSD), care avea să moară 12 ani mai târziu, din cauza unei boli necruțătoare.

Angela Similea are acum 74 de ani și este la fel de frumoasă, diafană, talentată, distinsă. Este pe scenă de la 19 ani. Nu i-a fost ușor. La început a fost timidă, apoi a prins curaj, încurajată de mari oameni din domeniu. Viața ei a fost plină de iubiri, drame și dezamăgiri.

Citiți integral articolul scris de Marina Dohi în Rețete și vedete.