Evenimentul Zilei > Actualitate > Andrei Gheorghe, TRANSFORMAT TOTAL înainte să MOARĂ. Un prieten apropiat RUPE TĂCEREA: „Mi s-a părut că NU se purta aşa”
Andrei Gheorghe, TRANSFORMAT TOTAL înainte să MOARĂ. Un prieten apropiat RUPE TĂCEREA: „Mi s-a părut că NU se purta aşa”

Andrei Gheorghe, TRANSFORMAT TOTAL înainte să MOARĂ. Un prieten apropiat RUPE TĂCEREA: „Mi s-a părut că NU se purta aşa”

Noi informații despre zilele dinaintea decesului subit al lui Andrei Gheorghe ies la iveală. Deși nu era genul de om care să lege ușor prietenii, vedeta a devenit confidentul unuia dintre paznicii care lucrează la un supermarket de unde realizatorul de emisiuni radio obişnuia să îşi facă cumpărăturile.

Bărbatul a mărturisit că ultima oară l-a văzut vineri,  16 martie. Din nefericire, trei zile mai târziu, celebrul prezentator a încetat din viață, scrie Cancan.ro. „Venea singur la cumpărături sau însoţit de alte persoane, m-a ajutat şi cu sfaturi. Sunt paznic la un supermarket. El era discret cu viaţa lui, eu i-am vorbit de mine, el prefera să nu vorbească, ultima dată era total schimbat. Mi s-a părut abătut, nu era domnul Andrei pe care eu îl ştiam. L-am văzut vineri.

Mi s-a părut că nu se purta aşa cum se purta de fiecare dată, nu ştiu ce să zic, avea o pereche de ochelari care îi acopereau toată faţă. Eu i-am văzut împreună de câteva ori pe el cu fosta sa soţie… Ea era palidă şi abătută, mai slabă, părul nu era la fel de bogat… Ultima dată am avut o discuţie scurtă, cum merge treaba la locul de muncă, îmi aduc aminte că mi-a povestit la un moment dat că are un cal şi era atât de pasiona când vorbea. Fiica lui făcea echitaţie”, a povestit paznicul în la Antena Stars.

Iar Cristi Brancu a continuat. „Marina Almăşan a spus că Andrei Gheorghe s-a aşteptat să fie refuzat, era resemnat… el căuta să îşi găsească locul în profesie, devenise uşor trist, spun oamenii care l-au cunoscut. Se simţea nedereptăţit de o lume pentru care a oferit multe lucruri”.