În vârstă de 18 ani, Bianca Andreescu (locul 24 WTA), jucătoarea canadiană cu origini românești, continuă să sclipească. Proaspăta campioană de la Indian Wells, Andreescu i-a administrat a doua înfrângere consecutivă expirementatei Angelique Kerber, 4 WTA, în decurs de o săptămână. Prima a fost bifată de Bianca chiar în finala de la Indian Wells, scor 6-4, 3-6, 6-4.

Sâmbătă seară, tenismena din Germania s-a lovit din nou de tânăra candiancă, dar de această dată în cadrul competiției de la Miami. Bianca a triumfat cu scorul de 6-4, 4-6, 6-1, iar rezultatul a determinat-o pe „Angie” să răbufnească la finalul meciului.

„Voi lăsa tenisul să vorbească pentru mine”

„Ești cea mai mare regină a dramelor pe care o știu”, i-a transmis nemțoaica lui Andreescu, înainte să dea mâna cu arbitrul de scaun, într-un moment captat de microfoanele de fond. Kerber a răbufnit din cauză că tânăra canadiancă a cerut de două ori intervenţia fizioterapeutului pentru a-şi rezolva probleme fizice, chiar în momentele bune de joc ale adversarei sale. Se pare că Bianca a întârziat voit serviciul lui Kerber tot în astfel de momente. „A spus ceva, dar nu sunt sigură ce. Nu am spus nimic, oricum, eu încerc să nu mă concentrez pe asta. Doar voi lăsa tenisul să vorbească pentru mine”, a reacționat Andreescu cu privire la acest fapt. Pentru un loc în sferturile de finală de la Miami, Bianca Andreescu va sta, astăzi, faţă în faţă cu Anett Kontaveit, o jucătoare din Estonia, de 24 de ani, clasată pe locul 19 WTA.

 

Te-ar putea interesa și: