Andreea Sasu nu se mai ascunde. Vedeta le-a arătat tuturor un inel cu diamant. E sau nu de la Philip Plein?

Andreea Sasu nu se mai ascunde. Vedeta le-a arătat tuturor un inel cu diamant. E sau nu de la Philip Plein? Andreea Sasu. Sursa foto: Instagram

Fotomodelul român Andreea Sasu pare fie mai fericită ca niciodată, mai ales că pare că a primit și un inel. Nu vorbim despre orice bijuterie, dacă e să judecăm după cât de mare este diamantul de pe degetul ei. Vorbim despre un inel din aur alb pe care românca l-a afișat într-un story pe care l-a postat pe instagram.

Aceasta părea că-l evidențiază intenționat, deși s-a ferit să se afișeze până acum cu designerul. Asta pentru că el mai are alți doi copii cu Lucia Bartoli, femeia care i-a fost alături în ultimii ani. Inclusiv sărbătorile de Paște le-a făcut alături de ea și de copiii lor.

Screenshot

Un mult așteptat inel pe degetul Andreei

Drept urmare, Andreea a picat cumva pe locul 2. Asta deși după ce s-a dezvăluit că și ea este însărcinată cu designerul, fotomodelul a precizat că ei doi locuiesc împreună. Ba mai mult relația lor durează deja de un an de zile și se pare că în cele din urmă au decis să aibă un copil.

Cei doi nu se află la prima tentativă de relație. Celebrul designer a mai fost împreună cu româncă în 2017. La acel moment el s-a despărțit de Mădălina Ghenea pentru a fi cu Andreea Sasu. Drept urmare lucrurile păreau să fie extrem de serioase. Și cumva au și fost timp de un an și jumătate.

Ne puteți urmări și pe Google News

De la Mădălina, la Andreea, la Lucia, la Andreea, tumultoasă viață amoroasă a designerului

Doar că apoi Philipp și-a dat seama că vrea să își trăiască viața și s-a iubit cu o poloneză. Relația dintre cei doi a durat numai câteva luni. Apoi i-a ieșit Lucia în cale, iar aici lucrurile păreau că s-au oprit. Cei doi pozau mereu în cuplul perfect, iar primul copil a venit după doi ani de relație.

După alți doi a venit și al doilea copil, dar și ruptura din cuplu. Andreea Sasu locuiește în acest moment în Italia și acolo se pare că își are cartierul general și Philipp Plein.