Andreea Raicu și Virgil Ianțu, show pe ringul de dans. Cei doi au atras toate privirile

Andreea Raicu și Virgil Ianțu, show pe ringul de dans. Cei doi au atras toate privirile

Andreea Raicu și Virgil Ianțu au făcut un adevărat show pe ringul de dans. Cei doi au fost prezenți la sărbătorirea zilei de naștere a unei prietene comune. În momentul în care în difuzoare s-a auzit una dintre piesele lor favorite cei doi s-au dezlănțuit.

Au lăsat inhibițiile și au încins ringul de dans. Andreea Raicu a făcut paradă de mișcări provocatoare, în timp ce bunul său prieten i-a ținut isonul. Practic cei doi au atras toate privirile semn că modul în care se mișcau a fost pe placul tuturor.

Show de zile mari

Ba mai mult, Andreea s-a văzut nevoită să tragă și de rochie pentru că aceasta ceda miscărilor vedetei și aproape că se ducea în jos. În cele din urmă melodia s-a terminat, iar reputația vedetei a rămas intactă. La fel ca și prietenia cu Virgil Ianțu care durează de ani de zile. Cei doi se cunosc de mai bine de 20 de ani șio au prezentat împreună celebrul show televizat Big Brother.

De altfel, prezentatorul a fost și chestionat legat de acest aspect la o emisiune televizată. Atunci el a făcut lumină cu privire la relația cu Andreea Raicu. ”E firesc, iar legat de acele episoade apărute în presă, au fost amuzante, pentru că la primul episod, de exemplu, eu am avut o perioadă în care mă împrietenisem cu cei din «Mondenii», filmasem un sezon împreună.

Ne puteți urmări și pe Google News

Virgil Ianțu a explicat relația cu Andreea Raicu

Și puteam foarte bine să fiu cuplat și cu Bendeac. Cu Iulia Vântur, cred că din acea seară ne-am mai văzut de două ori și atunci fusese o gală, din ce îmi amintesc. În ceea ce o privește pe Andreea Raicu.

„Lucrurile sunt foarte clare și cam asta e”, a explicat prezentatorul. De altfel, cei doi sunt suprinși ocazional prin cluburi, semn că prietenia lor dăinuiește și când nu sunt în lumina reflectoarelor. Virgil Ianțu este căsătorit de mai bine de 20 de ani și are și o fată.