Evenimentul Zilei > Actualitate > Andreea Marin și-a dezvăluit MARELE SECRET. Intimitatea „ZÂNEI” s-a SPULBERAT
Andreea Marin și-a dezvăluit MARELE SECRET. Intimitatea „ZÂNEI” s-a SPULBERAT

Andreea Marin și-a dezvăluit MARELE SECRET. Intimitatea „ZÂNEI” s-a SPULBERAT

Andreea Marin este cunoscută drept una dintre vedetele care păstrează o mare discreție în privința vieții personale. De curând însă, aceasta a făcut câteva dezvăluiri despre relația pe care o are cu Adrian Brâncoveanu.

Vedeta nu a ezitat să vorbească despre calitățile pe care le are bărbatul alături de care trăiește o poveste de dragoste. 

”Faptul că e stăpân pe sine, faptul că mă sprijină, mă ajută foarte mult, că e om înainte de toate, că n-a uitat de unde a plecat şi că el construieşte pentru noi. Nu mă gândesc la căsătorie, dar n-o exclud. Ştie să gătească, gătim împreună… E foarte bine, construim împreună şi-mi place nespus.”, a declarat Andreea Marin, invitată în emisiunea online a lui Mădălin Ionescu, potrivit Cancan.ro. 

Întrebată de ce este atât de discretă cu viaţa ei personală, Andreea a răspuns: ”Pentru că viaţa te învaţă anumite lucruri şi pentru am lângă mine un om discret, căruia îi place discreţia, aşa că ne potrivim”.

Mădălin Ionescu i-a adresat o întrebare intimă. „Zânele fac sex?”, la care celebra vedetă de televiziune i-a răspuns: „Zânele fac dragoste”.

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: