Vedeta a postat o imagine pe contul de socializare, în care apare complet nemachiată, și cu o mască pe față. În dreptul ei, Andreea a scris un mesaj surprinzător.

„Mască hidratantă cu minerale, cu efect ideal pentru partenerul tău de viaţă: te reduce la tăcere! Cică viaţa de cuplu are şanse maxime dacă o faci cât mai des” a scris vedeta în dreptul fotografiei”,  a scris Andreea Marin.

Noul ei iubit îi oferă siguranța de care are nevoie, iar acest lucru o determină pe Andreea Marin să privească cu alți ochi viitorul.  „Sunt implinita sufleteste si datorita omului de langa mine, fireste ca ma echilibreaza, ma face sa ma simt femeie cu adevarat. La un barbat caut bun simt, protectie, umor, sentimentul acela sa ma simt femeie langa barbatul meu, altfel, daca nu exista echilibru apar frustari”, a marturisit, recent, Andreea Marin. 

Mai mult, vedeta se gândeste și la al doilea copil, fiind pentru prima oara, după mult timp, cand face această mărturisire. „Vreau sa mai am un copil. Dar nu-i timpul pierdut”, a mai spus ea.

Bărbatul alături de care Andreea Marin este Adrian Brâncoveanu. El are 32 de ani și este consul în Libia, la Tripoli. El a fost relocat în Tunisia după izbucnirea tensiunilor în această țară.

 

Te-ar putea interesa și: