Evenimentul Zilei > Monden > Andreea Marin, jupuită de vie de fani. „I-au strâmbat piciorul…” FOTO
Andreea Marin, jupuită de vie de fani. „I-au strâmbat piciorul…” FOTO

Andreea Marin, jupuită de vie de fani. „I-au strâmbat piciorul…” FOTO

Celebra prezentatoare Andreea Marin a făcut o greșeală care a costat-o încrederea fanilor. Deși Zâna se bucură de notorietate și a fost mereu o fire discretă, fără să fie implicată în conflicte și polemici, de data aceasta internauții au lansat acuzații grave.

Vedeta a postat pe contul său de Instagram o fotografie care a dat naștere unor noi valuri de acuzații. În imagine, talpa piciorului este nefiresc de lungă. Internauții au remarcat imediat detalii și au criticat-o dur, susținând că a folosit Photoshop pentru a-și retușa apariția. Nu este prima dată când Zâna este acuzată de astfel de lucruri, însă niciodată nu a comentat situațiile.

Andreea Marin, criticată că a folosit Photoshop într-o apariție pe Instagram

Unul dintre internauți a scris: „A văzut cineva cât i-au strâmbat piciorul în a doua poză? Înfricoșător”. Contul de pe care a fost făcut comentariul funcționează sub pseudonimul „pamflet.media.influencer”.

Andreea Marin a mai fost, recent, criticată pentru una dintre aparițiile sale, însă de această dată, comentariile au venit din partea designerului Cătălin Botezatu de la emisiunea „Bravo! Ai stil”, care s-a alăturat Ralucăi Bădulescu și cu care face o uimitoare echipă la emisiunea lui Teo Trandafir.

Andreea Marin, ”tocată” de Cătălin Botezatu și Raluca Bădulescu

Vedeta a vrut să impresioneze prin eleganță și rafinament, însă lucrurile nu au decurs așa cum și-ar fi dorit. Ținuta Andreei Marin a fost criticată de designerii Cătălin Botezatu și Raluca Bădulescu. Cei doi nu au apreciat deloc combinația de articole vestimentare a Andreei Marin.

Cătălin Botezatu și Raluca Bădulescu au analizat detaliat cele mai recente apariții ale vedetelor din România, printre care s-a numărat și cea a Andreei Marin, care, spre surprinderea unora, a fost făcută praf de designeri. Totul a pornit de la o fotografie publicată pe o rețea de social media, dintr-o vacanța în Italia. Andreea Marin s-a îmbrăcat într-o rochie albă, purtând o pereche de ochelari de soare, o eșarfă cu buline în păr și un plic mic, tot cu buline, în mână.

„Ar fi elegantă, dar ce facem cu gentuţa? E un portofel obosit, ieftin. Iar eşarfa e la fel. Dacă pui perle la gât de ce mai pui şi inimoară?”, s-a exprimat, vizibil dezamagit, Cătălin Botezatu.

„Ea a vrut un look italian, dar băi, nene, pui o eşarfă mare şi gentuţa aia? Atunci când ai o siluetă mai masivă, de ce ieşi cu poşetuta aia? Eşarfa nu îmi place deloc”, a comentat Raluca Bădulescu ținuta Andreei Marin.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: