Vladimir Plahotniuc, unul dintre personajele controversate ale momentului în Republica Moldova, a adus-o de mai multe ori pe Andreea Marin la Chișinău pentru a participa la campaniile organizației sale umanitare, Edelweiss. Prezetatoarea a răspuns prezent cam de fiecare dată când a fost chemată, începând din anul 2014 și până astăzi. Evenimentul a avut loc sub formă de teledon televizat, în cadrul căruia s-au strâns bani pentru ajutorarea a cinci familii aflate în situații disperate. Nu se cunosc sumele încasate de Andreea Marin pentru a fi prezentă în aceste campanii, însă ceea ce este cert este că Zâna a fost prezentată de oligarh ca o persoană apropiată lui.

 

Cea mai recentă întâlnire între Andreea Marin și Vladimir Plahotniuc a avut loc anul trecut, în luna decembrie, la evenimentul de Crăciun al Fundației Edelweiss. Evenimentul a fost transmis în direct la postul de televiziune Prime TV, iar pe pagina fundației lui Plahotniuc se arată că ”emoțiile au culminat când Zâna Surprizelor, Andreea Marin, a relatat câteva povești care i-au sensibilizat pe cei adunați la Palatul Copiilor”.

Și în 2016, Andreea Marin a participat la o campanie a fundației. Atunci, chiar Plahotniuc a postat pe contul oficial de Facebook un filmuleț cu Andreea Marin, care făcea parte din campania ”Familii ocrotite”, împotriva violenței în familie. ”Vorbește despre ce trăiești sau despre violența cuiva de care îți pasă! Astăzi te poți destăinui păstrându-ți anonimatul și poți beneficia de ajutor. E timpul să avem din nou controlul vieților noatre. Fii lumină în viața ta sau a altcuiva”, spunea Andreea Marin într-un clip din campania sponsorizată de fundația lui Plahotniuc, scrie wowbiz.ro.