Celebra Andreea Marin a fost „încolțită” de iubitorii de animale, care cer ca vedeta să nu mai apară la TVR după ieșirea controversată ce a declanșat ultimul scandal din media. Contactată de EVZ, vedeta a spus că nu o vom mai vedea la TVR, dar motivul este cu totul altul și nu ca urmare a petiției inițiată de susținătorii patrupedelor. Mai multe persoane au semnat o petiție online prin care solicită conducerii TVR ca vedeta să nu mai apară pe sticlă din cauza „comportamentul public reprobabil”. Semnatarii susțin că, prin declarațiile pe care le-a făcut la nervi, fosta „Zână a surprizelor” nu are ce căuta într-o instituție publică precum TVR. Inițiatorii mai susțin și că Andreea Marin are o imagine falsă în ochii telespectatorilor, acest lucru fiind subliniat de „limbajul suburban și instigarea la ură împotriva animalelor”. Până acum, petiția a fost semnată de aproape 5.000 de oameni.

„Sunt exagerări”

Departe de a se speria de numărul mare de semnatari, Andreea Marin a explicat pentru EVZ care este punctul său de vedere. „Eu nu sunt angajat TVR și nici nu colaborez cu TVR. Ca cetățean al României, am acționat legal, am dreptate și nu mă tem de gesturi extremiste. Vreau să ne simțim în siguranță pe străzi la noi acasă, noi și copiii noștri. Restul sunt exagerări”, a spus ea.

În ceea ce privește „Prețuiește viață”, emisiunea de la TVR, vedeta a spus că „S-a încheiat, a fost un proiect punctual de 10 ediții”, a adăugat Andreea Marin.