Noul reality show matrimonial, care va fi difuzat în curând la Kanal D, „Puterea dragostei’ / „Power of Love”. 7 femei și 7 bărbați vor locui separat, dar își vor putea petrece opt ore pe zi împreună în Casa Dragostei, în afară acesteia ei neavând voie să se întâlnească, scrie ciao.ro.

 

Telespectatorii vor avea un rol important în parcursul concurenților în găsirea adevăratei dragoste. Mai exact, aceștia își pot vota preferatul. În fiecare săptămâna, participantul, bărbat sau femeie, care atrage cele mai multe voturi din partea publicului va primi un premiu în bani.

Andreea Mantea, prezentatoarea emisiunii „Puterea dragostei” le transmite un mesaj celor care sunt în căutarea dragostei și a sufletului pereche, îndemnându-i totodată să iubească fără bariere și să arate lumii întregi că dragostea nu cunoaște limite.

 

Dacă ai curajul să arăți unei lumi întregi că iubești, înscrie-te la preselecții și viața ta se poate schimbă într-o secundă”, a transmis Andreea Mantea celor care vor să se înscrie la emisiune.

 

 

Te-ar putea interesa și: