Evenimentul Zilei > Actualitate > Cum face ANDREEA MANTEA economii pentru Kanal D
Cum face ANDREEA MANTEA economii pentru Kanal D

Cum face ANDREEA MANTEA economii pentru Kanal D

Dacă vă gândiți că șefii de la Kanal D o apreciază pe Andreea Mantea doar pentru faptul că e descurcăreață în live și că e o prezență senzuală, iată că noile mutări în trust spulberă aceste mituri. Mantea a fost mereu apreciată pentru calitatea ei de „om de echipă” și, o dată cu ocuparea postului de prezentator la „Te vreau lângă mine”, în locul Biancăi Drăgușanu, bruneta a salvat trustului o mică avere.

Surse bine informate ne-au povestit pe ce criterii s-a decis și desfășurat operațiunea „mutarea”. Situația nu a fost gândită în lung și în lat, însă faptele petrecute în ultima lună în trust au fost decisive. În primul rând, continuarea Exatlon-ului s-a dovedit a fi mult mai scumpă ca prima ediție, castingul având peste zece mii de oameni înscriși și zeci de mii de cereri de înscriere, iar asta din start a generat costuri logistice uriașe. Mai mult, vedetele contactate pentru participare au început negocierile pornind de la sume mult peste bugetul gândit de conducerea Kanal D. Astfel, s-a ajuns la varianta restructurării, pe listă ajungând și late-nightshow-ul WowBiz.

Emisiunea mondenă făcea rating, dar nu suficient

În emisiunea de noapte „WowBiz” in vestițiile au fost mari, deși salariul lui Victor Slav sau al Andreei Mantea nu se aliniau cu cele oferite unor vedete de top. Totodată, scoaterea ei din grilă a salvat câteva sute de mii de euro care pot fi redirecționate către o emisiune cu producție mai mică sau cu o prelungire a transmisiilor din reality showurile postului.

 

Și Victor rămâne!

Bianca Drăgușanu a negociat foarte bine contractul cu postul turcesc, reușind să încaseze circa 20 de mii de euro pe lună. La finalul sezonului prezentat de divă, cu o cifră de rating foarte satisfăcătoare, Kanal D a decis să o pună pe liber pe iubita lui Victor Slav bazându-se pe faptul că formatul emisiunii este cheia succesului, iar prezentatoarea poate fi și una mai puțin pretențioasă la remunerație. Andreea Mantea a fost, din acest motiv, prima și singura pe lista propuselor la cârma emisiunii. „Andreea ține cu casa, e parolistă, punctuală, nu se dă în lături de la muncă și nu are pretenții de divă. Asta o aduce în topul șefilor noștri. Victor rămâne și el!”, ne-a declarat o sursă.

Giani Kiriță, Victor Slav și Cătălin Cazacu sunt „Vulturii de noapte”, din toamnă!

Victor Slav a primit un loc în emisiunea “Vulturii de noapte”, alături de „vulturii” Giani Kiriță și Cătălin Cazacu. Un trio de excepție, anunță postul tv, aceștia prezentând din toamnă un late night show antrenant cu distracție și voie bună.

„Am rezonat din prima cu Cătălin Cazacu, chiar înainte să plecăm la Exatlon. Înainte de acel show, eu nici măcar nu știam cine este… Mi-am dat seama, din trei vorbe, că rezonam pe toate planurile”, a spus Giani Kiriță. Victor Slav are așteptări uriașe de la acest proiect și este nerăbdător să-și reîntâlnească fanii. „Vom face un adevărat spectacol pe micile ecrane, cred că este un show care ni se potrivește perfect și în care ne vom pune în valoare punctele forte care ne caracterizează. Va fi un format TV unic pe piața media din România care va revoluționa tot ceea ce înseamnă această industrie. De abia aștept reîntâlnirea cu fanii noștri, să îi binedispunem și să le aducem zâmbete pe chip”, a declarat, ieri, Victor Slav.

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: