Evenimentul Zilei > Social > Andreea Mantea, Gina Pistol și Nicoleta Luciu în topul celor mai sexy gospodine
Andreea Mantea, Gina Pistol și Nicoleta Luciu în topul celor mai sexy gospodine

Andreea Mantea, Gina Pistol și Nicoleta Luciu în topul celor mai sexy gospodine

Sunt frumoase și răsfățate, dar, dacă este nevoie, știu să pună mâna și pe sapă sau să îngrijească animalele.

Sunt printre cele mai sexy femei din showbizul autohton, au pozat în Playboy și încing la fiecare apariție imaginația bărbaților. Andreea Mantea, Gina Pistol și Nicoleta Luciu mai au însă un lucru în comun: sunt bune go s p o d i – ne. Andreea și-a petrecut copilăria la bunici, la țară unde a învățat să îngrijească animalele și să țină gospodăria. „Știu ce înseamnă viața la țară cu tot ce implică ea, de la prășit, la cules. Am săpat, am văruit, am fost la legat de vie, la cules de porumb”, a dezvăluit Burlăcița.

Nici pentru Gina Pistol treburile gospodăriei nu sunt o corvoadă. Blonda și-a petrecut copilăria la țară, la bunici și i-a ajutat pe aceștia la muncă. „Mă pricep la orice. Am acasă tot ce-i trebuie unui om gospodar. Am bătut cuie, am reparat prize, am pus tapet, am dat cu lavabilă. A fost o situație amuza n t ă când am reparat prima priză și m-am curentat. Atât. De atunci, m-am învățat minte și încerc să evit momentele „amuzante”. Blonda a dezvăluit că se ocupă singură de treburile casnice. „Acasă eu mă ocup de tot. Așa îmi place mie. Mă relaxează. Îmi place să fac piața, să aspir, să spăl, să gătesc… Nu mă dau în vânt după călcat, dar fac și asta de nevoie”, susține frumoasa vedetă care a participat la „Poftiți pe la noi”.

Două ore pentru curățenie

Nicoleta Luciu conduce detașat în topul gospodinelor sexy. Mamă a patru copii, Nicoleta trebuie să rezolve toate treburile casei în timp foarte scurt. „Nu mă feresc de muncă, nu-mi stă în fire. După ce duc copiii la grădiniță, mă întorc acasă și fac curat. În două ore este lună toată casa. Îmi place să fie cât mai curat”.

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: