Andreea Esca, la capătul puterilor. Probleme grave cu copiii

Andreea Esca, la capătul puterilor. Probleme grave cu copiii Andreea Esca, la capătul puterilor. Fiul său a fost exmatriculat. Sursa foto Youtube

În ciuda succesului de care se bucură ca prezentatoare, Andreea Esca a avut probleme grave cu copiii. Un astfel de episod a fost relatat recent de fiul vedetei ProTV.

Aris Eram, fiul prezentatoarei Andreea Esca, a fost exmatriculat de la liceu. Tânărul a spus că exmatricularea i s-a părut mai rea decât detenția și că nu știa ce să facă cu viața lui.

„Mi se pare o prostie pentru că nu faci nimic. Nu-ți dau nicio temă, nu faci nimic. Mie nu mi-au dat nimic”, a spus Aris Eram.

Andreea Esca nici nu s-ar fi gândit la asta

Fratele Alexiei Eram a povestit că a dat cu spray cu piper în toată școala și că diriginta l-a luat la întrebări.

Ne puteți urmări și pe Google News

El a mai spus că ziua următoare s-au închis toate băile pentru că a intrat în aerisire și că a fost exmatriculat o săptămână.

„Aveam un spray cu piper, nu mai știu de ce l-am cumpărat. Cum nu-l foloseam, i-am zis unui prieten să mergem în baia școlii să-l încerce el. Mai eram cu câțiva prieteni. Unul dintre ei a dat cu puțin spray. Ieșim tușind și ne ducem la oră. Mergem la oră și prietenul meu se duce la baie. Se întoarce stresat. A văzut profesori care intrau cu mască de gaze. Eram superstresat. Am dat două spray-uri, dar era foarte puternic. A intrat diriginta în clasa noastră, ne-a scos de acolo, zici că eram la poliție, ne-au luat separat să ne întrebe. Ziua următoare s-au închis toate băile pentru că a intrat în aerisire. Am fost exmatriculat o săptămână”, a povestit Aris.

alexia-eram, aris eram, copii Andreea Esca

Andreea Esca, la capătul puterilor. Fiul său a fost exmatriculat / Sursă foto: Youtube

Cu toate astea, Aris a reușit să termine liceul și a fost admis la o universitate prestigioasă din Barcelona, unde studiază business. Acum, el luptă cu sora lui, Alexia Eram, pentru marele premiu din show-ul America Express, Antena 1, potrivit RTV.

S-a sărutat cu Laura Giurcanu

De curând, Aris a fost văzut în timp ce se săruta cu influencerița Laura Giurcanu. Aris, fiul Andreei Esca a scos-o pe colega din America Express la restaurant și a pupat-o cu patos. Marea problemă este că Laura are o relație de ani de zile cu un Dj Cezar, cu care a și fost la film în urmă cu câteva zile.

„Nu am nimic de zis! Nu se întâmplă nimic și nu am nimic de zis”, a spus Laura Giurcanu.