Evenimentul Zilei > Monden > Andreea Esca în prima sa noapte de amor. Cu cine și-a consumat iubirea?!
Andreea Esca în prima sa noapte de amor. Cu cine și-a consumat iubirea?!

Andreea Esca în prima sa noapte de amor. Cu cine și-a consumat iubirea?!

Andreea Esca a vorbit deschis despre prima ei experiență cu un bărbat și a dat toate detaliile despre partida sa de amor.

Vedeta de la Pro TV a mărturisit că bărbatul alături de care și-a consumat iubirea în prima sa noapte de amor este un coleg de liceu, care a fost și primul său iubit, scrie Cancan.

Andreea Esca este de părere că prima experință sexuală ar trebui să fie în compania unui om pentru care avem sentimente, pentru ca totul să fie mai intens.

„Primul iubit nu se uită niciodată. Nu se poate să nu fi auzit asta măcar o dată. Amintirile mele mă leagă însă foarte strâns și de al doilea. Întâi de toate, să cădem de acord că vorbim despre același lucru: primul – adică primul cu care facem dragoste.

Cred într-adevăr că prima dată trebuie să facem dragoste cu cineva despre care gândim că este alesul pentru totdeauna. Atât de mult să îl iubim. Eu, de exemplu, aveam obsesia asta, dacă merită…îmi amintesc că eram îndrăgostită în adolescență de un bărbat care mi-a spus, într-o zi, nu după mult timp de când ieșeam împreună, că nu se poate să mai fim prieteni dacă nu mă culc cu el.

Cu toate că eram topită după el, am considerat că nu merită să fie primul, doar pentru că mi s-a părut anormal să nu mă poată iubi fără actul sexual. Eu credeam că dragostea este mai presus de aşa ceva şi l-am părăsit.

Primul a devenit astfel prietenul meu din liceu, care m-a iubit ani la rând înante să fim iubiţi în sens fizic şi nu am regretat niciodată decizia. Deşi cel care n-a mai ajuns să fie primul mi-a dovedit în timp că era într-adevăr foarte îndrăgostit de mine, că era de o calitate umană rară şi un foarte bun prieten. De ce vă spuneam însă la începutul poveştii că amintirile mă leagă foarte strâns de al doilea?

Pentru că după ce treci de faza «primului» şi începi să compari şi să alegi, îţi dai seama că poţi cunoaşte oameni interesanţi, care să te iubească la fel de mult sau chiar mai mult decât «primul», cu care te poţi înţelege mai bine, aşa încât «primul» va rămâne mai ales amintirea plăcută a unei vârste minunate”, a povestit Andreea Esca.