Andreea Bănică, în lacrimi. A fost bătută fără milă

Andreea Bănică, în lacrimi. A fost bătută fără milă Andreea Bănică, în lacrimi. A fost bătută fără milă. Sursa foto Arhiva EVZ

Andreea Bănică a povestit despre cel mai greu moment din viața ei. Cântăreața a recunoscut că a fost bătută cu bestialitate de una dintre cele mai importante persoane din viața ei.

Andreea Bănică s-a bucurat de un succes formidabil de la o vârstă fragedă, dar a avut o viață foarte grea. Artista și-a pierdut ambii părinți pe vremea când avea în jur de 20 de ani. Aceasta a declarat că și-ar dori să își mai vadă măcar familia și să știe că este alături de ea.

Andreea Bănică și-a pierdut părinții

„Mi-aș dori acel Crăciun în care măcar o dată să îi mai am pe ai mei. Aveam 21 când a murit tatăl meu și 23 când a murit mama mea. Între a murit bunicul. (…) Câțiva ani m-am cufundat în muncă și m-am mințit pe mine că sunt bine, și a fost bine până la urmă. (…) Când începe decembrie, îmi lipsesc ei, deși am cea mai frumoasă familie și îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru asta.

Ne puteți urmări și pe Google News

Dar prin asta trec de sărbători, de Crăciun, de Paște, Sfântul Andrei nu îți spun cum e pentru mine. (…) Eu stau să îmi veghez copiii, dar pe mine nu mă mai veghează nimeni. (…) Am înțeles demult ce înseamnă să fii singur pe lume”, mărturisea Andreea Bănică.

Alcool, bătăi și scandal

Artista s-a confruntat și cu alte probleme grave. Andreea a povestit că tatăl ei a început să consumă foarte mult alcool după ce a pierdut o afacere importantă și să o bată pe mama ei. Cântăreața a mai declarat că mama sa a sunat la poliție de foarte multe ori pentru a scăpa din acest coșmar.

Andreea Bănică

Andreea Bănică, în lacrimi. A fost bătută fără milă. Sursa foto: Arhiva EVZ

„El a dezvoltat o pasiune pentru băutură și de aici au plecat toate necazurile în casă și în familie, cu bătăi, cu plecări de acasă, cu mama prin parcuri, cu ascunzișuri prin verdețuri, cu căutări, cu poliție. Erau niște momente groaznice. Era și bolnav, avea un vas de sânge la cap care nu lăsa creierul să se oxigeneze și de asta avea interzis alcoolul, iar el tocmai asta făcea. A început să bea din cauza faptului că a pierdut o afacere importantă”, a mărturisit Andreea Bănică, în podcastul Ilincăi Vandici.

Andreea Bănică, chinuită de tatăl ei

Cântăreața a mai povestit că lua bătaie de la tatăl ei, dacă nu se conforma voinței acestuia. Ea a declarat că a rămas cu o traumă imensă și că a mers la psiholog pentru a uita prin ce a trecut. Artista nu s-a vindecat complet nici acum.

„Am crescut cu certuri, cu scandaluri, cu bătăi. Atunci când cântam despre cer, trebuia să arăt cer. Dacă nu arătam cer și arătam pământ din greșeală, nu vrei să știi cum mi-o luam. Multe din aceste lucruri m-au ajutat ca om, m-au făcut puternică, dar în același timp mi-au creat frustrări și probabil că, la un moment dat, trebuia să apelez și eu la un specialist, care să mă ajute să trec peste acea perioadă. Nu am avut timp. Sunt foarte multe adunate și e foarte greu. Trebuie foarte mult timp pentru asta”, mai povestea Andreea.