Flavia Mihășan de la Neatza, traumatizată. Dezvăluiri complete

Flavia Mihășan de la Neatza, traumatizată. Dezvăluiri complete Flavia Mihășan. Sursa: YouTube

Prezentatoarea rubricii meteo de la Super Neatza de Weekend, Flavia Mihăşan, a suportat o traumă psihologică în adolescenţă. Instructorul coreograf i-a reproşat atât ei, cât şi colegelor sale, că sunt grase.

Flavia Mihășan a trăit momente mai puțin plăcute, în perioada adolescenței. Despre acest aspect a vorbit chiar ea, în cadrul unui interviu. Fosta asistentă TV, actuală prezentatoare a rubricii meteo de la Super Neatza de Weekend, a suportat o adevărată traumă în tinerețe.

Flavia este coregraf și a practicat dansul încă de la o vârstă fragedă. În perioada adolescenței, însă, a avut parte de o suferință mare. La momentul acela, atât ei, cât și colegelor sale li se spunea că sunt supraponderale. În condițiile în care făceau dans profesionist. Acest aspect a afectat-o pe fosta asistentă de la Neatza.

Flavia Mihășan

Flavia Mihășan/ Sursa: playtech.ro

Flavia Mihășan: „Eram niște fete normale”

Perioada respectivă a marcat-o pe Flavia Mihășan, dar și pe fostele sale colege. Fosta asistentă de la Neatza cu Răzvan și Dani a mărturisit că, de fapt, nu se punea problema kilogramelor în plus. Era perioada în care treceau prin schimbări hormonale, normale la acea vârstă.

Ne puteți urmări și pe Google News

Eu am început dansul profesionist în clasa a cincea și cu cât erai mai slabă în acea școală , cu atât era mai bine. Am avut foarte mult de tras noi toate, că aveam senzația că suntem grase.Noi eram absolut normale, doar că trecând prin perioada aceea hormonală, a adolescenței, unde te umfli efectiv că așa e, ni se spunea că suntem niște grase, iar noi eram niște fete normale. Mă mai văd cu colege de atunci și suntem foarte slabe toate și ne gândim: oare o fi din școală? Că am rămas cu… că ni se spunea: «Fetițo, ești ca o vacă», iar noi eram super slabe, a spus vedeta.

Prezentatoarea a precizat că aceasta a afectat-o foarte mult. Atât ea, cât şi colegele ei nu aveau cum să slăbească pentru că nu erau grase.

Cine este Flavia Mihăşan

Acum Flavia Mihăşan are în plan să își deschidă propriul studio de pilates. Multe doamne și domnișoare s-au arătat interesate de exercițiile fizice pe care le face.

Flavia Mihășan este o vedetă de televiziune din România, cunoscută pentru apariția ei în emisiunea matinală „Neatza cu Răzvan și Dani”, de la Antena 1.

Vedeta a părăsit emisiunea în 2019, după ce a rămas înărcinată. A născut în iunie 2019 un băiat, tatăl copilului fiind Marius Moldovan cu care vedeta s-a și logodit. În 2021, Flavia Mihăşan a născut al doilea copil.

După o pauză de aproape trei ani, fosta asistentă de la „Neatza cu Răzvan și Dani” a revenit şi prezintă rubrica meteo la „Super Neatza de Weekend”.

Flavia Mihășan este o prezența activă pe rețelele de socializare. Contul ei de Instagram numără aproape jumătate de milion de fani, iar vedeta creează periodic vlog-uri pe Youtube.