Evenimentul Zilei > Actualitate > Andreea Bălan a vorbit DESCHIS despre o perioadă TULBURE din viața ei. „Eu am cerut AJUTOR”
Andreea Bălan a vorbit DESCHIS despre o perioadă TULBURE din viața ei. „Eu am cerut AJUTOR”

Andreea Bălan a vorbit DESCHIS despre o perioadă TULBURE din viața ei. „Eu am cerut AJUTOR”

Andreea Bălan a vorbit deschis despre una dintre cele mai grele perioade din viața acesteia, o problemă des întâlnită la femeile care au născut: depresia postnatală. Artista încearcă să tragă un semnal de alarmă în ceea ce le privește pe mămici și viitoarele mămici.

Depresia după naștere constituie o problemă cu care se confruntă un proces destul de îngrijorător de proaspete mămici. Andreea Bălan încearcă să tragă un semnal de alarmă asupra acestei despresii postnatale și le încurajează pe mămici să nu o trateze cu superficialitate ci să ceară ajutor.

”Lipsa somnului te poate duce la depresie. Am stat câteva nopți, dar apoi a preluat soțul meu tura de noapte care este îngrozitoare. El a preluat foarte mult din această oboseală cronică. La două luni el era obosit cronic și eu îmi vedeam de filmări. Îmi pare rău că a venit Mădălina Manole să ne spună că depresia postnatală este foarte gravă. Și că se poate instala nu doar la o lună după naștere ci se poate instala și la un an după ce ai născut. Eu am cerut ajutor, nu am vrut să plec din spital, am fost ajutată de asistente, am cerut și medicamente, n-am stat cu dureri, am cerut centură pentru uter. Nu mi-a fost rușine să cer ajutor.”, a mărturisit Andreea Bălan pentru Acces Direct.

Andreea Bălan este una dintre puținele vedete care a preferat să își țină fetița departe de camerele de luat vederi, ba chiar nu a postat nici o fotografie cu fața ei. Deoarece vedeta a avut o copilărie aglomerată, încă de la o vârstă fragedă, nu își dorește același lucru și pentru micuța Ella. Cel puțin un an sau doi, cântăreața este decisă să păstreze discreția pe rețelele de socializare, în ceea ce o privește pe fetița ei, notează cancan.ro.

 

“Toată lumea mă întreabă de ce nu o arăt. Este prea mică să o arăt, trebuie să mai crească un pic. Chiar am văzut recent la Antena 1 cum o altă vedetă și-a botezat copilul și a arătat-o la prima băiță. Mi se pare penibil. Nu este normal să-ți arăți ca vedetă sau persoană publică copilul dezbrăzat la băiță. Cel puțin 1 an sau 2 lasă-l să crească, să se formeze ca om, să arate a omuleț. Nu o să o țin ascunsă până la 18 ani, este evident. Nu vreau să mi se ceară mai des poza copilului meu decât o piesă.”, a spus Andreea Bălan