Evenimentul Zilei > Monden > Andreea Antonescu s-a decis. Ce a hotărât să facă la 38 de ani
Andreea Antonescu s-a decis. Ce a hotărât să facă la 38 de ani

Andreea Antonescu s-a decis. Ce a hotărât să facă la 38 de ani

Andreea Antonescu vrea mereu să încerce ceva nou și să descopere noi senzații. Artista a uimit toții fanii cu o fotografie.

Andreea Antonescu spune ce vrea să fac în anul 2021. Andreea Antonescu în vârstă de 38 de ani este activă pe toate conturile de socializare. Știe cum să impresioneze și să atragă atenția publicului. Pe pagina sa de Instagram este urmărită de 200.000 de abonați și toți așteaptă noi detalii din viața artistei.

Pe lângă faptul că muncește la noi piese și videoclipuri pentru ele, vedeta vrea să schimbe ceva în viața ei. În una din postările sale artista menționează că ”cele mai tari amintiri se nasc din cele mai nebune idei!”. În așa fel, Andreea Antonescu a venit cu un mare anunț.

Andreea Antonescu spune ce vrea să facă în anul 2021

Se pare că unul din prietenii ei au motivat-o să își ia permisul de motor chiar în anul 2021. Își face planuri mari pentru viitor și crede că în timpul apropiat o să-l obțină. Chiar și în story artista spune cât de impresionată este de această idee, pentru că îi place viteza și senzațiile noi. Iar motocicleta garantează acest lucru.

Citiți integral articolul Nicoletei Stog în Rețete și Vedete

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.