Fata, în vârstă de 19 ani, fiica vitregă a ziaristei Anamaria Sanda, a primit o palmă peste fund și a fost apucată de organele genitale de fiul manelistului.

Tânăra, pe nume Ana, a ripostat, cerându-i explicații pentru gestul făcut, iar Nicu Guță ar fi tras-o de păr și i-ar fi dat cu o sticlă în cap, după cum a povestit mama tinerei . „Bodyguarzii l-au scos afară din club și au chemat poliția. Atunci, Guță a amenințat-o cu moartea. Am mers la spital și i-au dat trimitere la medicul legist. Ea a depus plângere pe numele lui și s-a emis mandat de aducere. Mă aștept la orice, chiar și la mituire”, a declarat jurnalista Anamaria Sanda pentru Evenimentul zilei.Purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, Bogdan Nițu, ne-a confirmat personal incidentul.

Guță jr., sub control judiciar

„Pe 1 Mai, la ora 02.00, Poliția Petroșani a fost sesizată de angajatul unui club că are loc un conflict între două persoane. Polițiștii au identificat o tânără de 19 ani, care a declarat că a fost agresată fizic de un bărbat, care i-a adresat injurii și a ameninţat-o cu acte de violenţă, moment în care a intervenit personalul de ordine, care l-a scos pe agresor în afara localului”, se arată întrun comunicat al IJP Hunedoara. Polițiștii au stabilit că agresorul este Nicu Guță, un tânăr în vârstă de 23 de ani, din municipiul Petroșani. Guță jr. s-a ales cu un dosar penal pentru tulburarea ordinii și liniștii publice, lovire, violențe și amenințare. Ieri după-amiază, poliţiştii l-au prins pe agresor în trafic, în timp ce se îndrepta spre Petroșani, și l-au dus la audieri. Interesant este că polițiștilor le-au luat 36 de ore ca să-l captureze pe suspect, deși acesta a fost prezent pe Facebook, postând poze de acasă, după ce fusese dat în urmărire. Bătăuşul a fost pus sub control judiciar pentru 60 de zile.

Caz identic cu al salvamontistei bătută de un interlop

Incidentul seamănă leit cu cazul salvamontistei care a fost lovită cu pumnul, acum trei luni, în stațiunea Straja, jud. Hunedoara, de un interlop. Până când presa nu a relatat despre acel caz, polițiștii nu au luat măsurile impuse de lege. Ba chiar, mai mult, interlopul a fost eliberat de Poliția Lupeni. Ulterior, acesta a reușit să-și „convingă” victima să renunțe la plângere și astfel a scăpat nepedepsit.