Fondatorul societății de securitate cibernetică Errata Security, Robert Graham, a declarat că un e-mail din laptop, obținut de Daily Caller pentru a fi examinat, era „incontestabil autentic”.

Mesajul, care datează din 2015 și este semnat de Vadim Pojarski, membru în consiliul de administrație al Burisma, îi mulțumea lui Hunter Biden pentru că „m-ai invitat la DC și mi-ai oferit ocazia de a-l întâlni pe tatăl tău pentru a petrece un timp împreună”.

Prins cu minciuna

E-mail-ul contrazice o afirmație a lui Joe Biden potrivit căreia „nu am vorbit niciodată cu fiul meu despre relațiile lui comerciale în străinătate”, a relatat NY Post.

În plus, fostul partener comercial al lui Hunter Biden, Tony Bobulinski, la sfârșitul lui octombrie, a declarat că președintele ales a fost la curent cu afacerile fiului.

Bobulinski a declarat într-o conferință de presă că, împreună cu Joe și Hunter Biden, a discutat relațiile financiare, în 2017, atunci când cei trei au dezbătut în legătură cu crearea unei companii mixte între Oneida Holdings, a familiei Biden, și compania chineză CEFC.

La masă cu Joe

„L-am auzit pe Joe Biden zicând că nu a discutat niciodată afaceri cu Hunter”, a declarat Bobulinski. „Este fals.”

„I-am fost prezentat lui Joe Biden de către Jim Biden și Hunter Biden”, a declarat Bobulinski. „Cu ocazia întâlnirii mele de circa o oră cu Joe, în acea seară, am discutat despre istoria familiei Biden, despre planurile familiei Biden cu chinezii, în legătură cu care era foarte familiarizat, cel puțin la nivel înalt.”

Anchetele împotriva lui Hunter Biden, în chestiuni în care tatăl său apare adeseori și încă în posturi suficient de compromițătoare, umbresc ceremonia de înscăunare a lui Joe Biden. Și sporesc animozitățile din Partidul Democrat, unde aripa de extremă stânga dorește să-l vadă cât mai repede plecat de la Casa Albă, pentru a lăsa locul mult mai progresistei Kamala Harris.

Senilitate sau sinceritate?

În urmă cu o săptămână, întrebat ce va face dacă va avea neînțelegeri cu Harris, Biden a dat un răspuns șocant.

„Suntem compatibili în privința filosofiei guvernării și compatibili în privința abordării problemelor cu care ne confruntăm. Când vom fi în dezacord, va fi ca în relația pe care Barack (Obama) și cu mine am avut-o… Dacă s-ar fi ajuns la un dezacord fundamental pe baza unui principiu moral, voi contracta o boală și voi spune că trebuie să demisionez.”

PAGINA ANTERIOARA