Evenimentul Zilei > Actualitate > ANCHETĂ. Cum să construiești un patinoar pe un lac? O mamă și fetița ei au căzut în apă
ANCHETĂ. Cum să construiești un patinoar pe un lac? O mamă și fetița ei au căzut în apă

ANCHETĂ. Cum să construiești un patinoar pe un lac? O mamă și fetița ei au căzut în apă

Poliția a deschis o anchetă la patinoarul de la Gherla, unde gheaţa s-a rupt sub greutatea oamenilor. O fetiţă de 6 ani şi mama ei au căzut în apă, iar poliţiştii vor să afle cine este vinovat pentru incident. Între timp, patinoarul a fost închis, dar administratorii spun că nu au nicio vină pentru ceea ce s-a întâmplat.

Au fost clipe de panică vineri seară, pe patinoarul din Gherla. Oamenii veniţi să se distreze au văzut cum, la un moment dat, gheaţa s-a rupt, iar o fetiţă de şase ani a căzut în apă. Mama ei, încercând să o scoată, a intrat şi ea în apă, relatează digi24.ro.

Din fericire, în locul respectiv apa are o adâncime de câțiva zeci de centimetri, aşa că nu s-a înâmplat nimic grav. Cei care administrează patinoarul, adică reprezentanţii Consiliului Local, se dezvinovăţesc.

Accesul pe patinoar se face pe propria răspundere. Punctul de acces este locul unde se aglomerează cel mai tare gheața, e supusă presiunii, de obicei stau multe persoane pe o suprafață mică de gheață”, a declarat Bogdan Berceni, directorul ADP Gherla.

Patinoarul situat în parcul din Gherla este acum închis, însă cei care administrează acest loc susțin că dacă temperaturile vor scădea în următoarele zile, acesta va fi redeschis.

Deşi nimeni n-a depus vreo reclamaţie până acum, poliţiştii din Gherla s-au autosesizat şi vor face o anchetă. Un incident asemănător s-a petrecut şi anul trecut. 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: