Steaua s-a impus ieri pe terenul lui CSM Poli Iaşi cu 2-0, dar în ciuda victoriei clare, Eugen Neagoe, antrenorul lui CSM Poli Iaşi, a dat vina pe brigada de arbitri și, la final de meci, a oferit și un moment lipsit de fair play la adresa lui Laurenţiu Reghecampf, care venise să-l salute.

„Initiativa argatului incompetent crescut pe ulitele Orodelului (nu la vreo academie de fotbal, sa nu va faceti impresia asta), nu demonstreaza decat supunerea sa absoluta. Discursul si reactia sa generala sunt in mod evident, de prost gust. Nici nu te poti astepta la altceva din partea unui om a carui singura obligatie este libertatea totala de a pune in aplicare revelatiile inutile si false ale sefului de post din Orodel. Imitand fara jena si punctuatie gesturile si discursul stapanului sau, antrenorul lui CSMS Iasi incearca sa iasa cumva in evidenta si sa-si satisfaca implicit si negresit seful. Si cum altcumva o poate face, decat legandu-si numele de o declaratie facuta la adresa lui Laurentiu Reghecampf”, a comentat Anamaria Prodan Reghecampf.

Reamintim că tehnicianul gazdelor, până acum eternul „secund” al lui Victor Piţurcă, a refuzat să dea mâna cu antrenorul Stelei și, mai mult, i-a adresat cuvinte injurioase lui Reghecampf: „N-avem ce să discutăm, nu există prietenii între noi!”, a spus Neagoe la final, chestionat pe marginea incidentului. „Ca sa ne lamurim: gestul de aseara al lui Laurentiu Reghecampf la adresa eternului secund al lui Piturca este unul NORMAL si tine de ideea de CIVILIZATIE. Atat! Intr-adevar, e foarte greu sa le explici acestor oameni ce inseamna "civilizatie" pentru ca felul lor brutal si invariabil de a gandi, se raspandeste precum focul si nu poate fi stins intr-o seara ploiasa la Iasi, in care incompetenta lor fotbalistica a fost DIN NOU pusa la colt. Acesti oameni raman exponenti ai unui fotbal plictisitor, de respiratie scurta, care nu se supun niciunei reguli, nici macar acelor reguli de baza care vizeaza civilizatia”, a mai adăugat soția lui Reghe.

Te-ar putea interesa și: