Evenimentul Zilei > Monden > Anamaria Prodan decisă să încheie definitiv relația cu Reghecampf: „Nu avem de ce să stăm legați unul de altul”
Anamaria Prodan decisă să încheie definitiv relația cu Reghecampf: „Nu avem de ce să stăm legați unul de altul”

Anamaria Prodan decisă să încheie definitiv relația cu Reghecampf: „Nu avem de ce să stăm legați unul de altul”

Anamaria Prodan e mai decisă ca niciodată să pună punct odată pentru totdeauna relației cu Laurențiu Reghecampf, menționând că așteaptă ca soțul ei să vină să divorțeze. Ea a declarat că s-a săturat ca familia ei să fie în atenția presei de atâția ani.

Anamaria Prodan speră ca Laurențiu Reghecampf  să vină cât mai repede în țară pentru a soluționa divorțul. Ea a mai declarat că s-a săturat de „circul” creat și oricum nu mai au de ce să stea legați unul de celălalt, având în vedere că Reghe are o nouă familie.

Anamaria Prodan vrea să încheie circul

Anamaria Prodan s-a arătat nerăbdătoare să pună capăt divorțului cu Reghe.

„Acestea sunt problemele familiei pe care sper și mă rog la Dumnezeu să le închidem, cu cât mai repede cu atât mai bine. M-am săturat să facem deliciul presei de atâția ani. Reghe nu realizează acest lucru pentru că a fost ușor în mintea lui să-i construiesc o asemenea imagine, un asemenea nume și o asemenea carieră.

Eu însă știu cât m-am chinuit 15 ani! Sper să vină să divorțăm că deja este prea mult de când mă rog de el să închidem acest circ. Este fericit, are o nouă familie, are un contract în străinătate, nu avem de ce să stăm legați unul de altul”, a mărturisit Anamaria Prodan.

Reghecampf, chemat în țară pentru audieri

Antrenorul ar fi fost chemat de urgență în țară la audieri, joi, 22 septembrie, cu privire la plângerea penală făcută de Anamaria Prodan, ce vizează sustragerea bunurilor comune ale familiei. Prodanca urmează să fie și ea chemată la audieri pe acest subiect, în cursul zilei de vineri.

De asemenea, săptămâna viitoare, pe 28 septembrie, Reghe va trebui să se întâlnească cu Anamaria Prodan pentru a finaliza divorțul.

În urma divorțului, s-ar soluționa și problema pensiei alimentare pentru fiul acestora, Laurențiu Reghecampf junior. În această vară, judecătorii de la Tribunalul Ilfov au decis că antrenorul să plătească o pensie alimentară de 2.000 de euro.

În continuare, Anamaria a precizat că speră ca acest nou copil pe care îl are cu amanta să-l convingă să divorțeze și să închidă toate aceste procese pe care el singur le-a deschis, potrivit Click!.