Evenimentul Zilei > Monden > Anamaria Prodan, amenințătoare pe Instagram. Fotografia care bagă frica în „amantele lui Reghe”
Anamaria Prodan, amenințătoare pe Instagram. Fotografia care bagă frica în „amantele lui Reghe”

Anamaria Prodan, amenințătoare pe Instagram. Fotografia care bagă frica în „amantele lui Reghe”

Impresara Anamaria Prodan pozează în postură de luptătoare, băgând spaima în rivalele care atentează la inima lui Laureanțiu Reghecampf.

Cunoscută pentru forma fizică de invidiat, Anamaria Reghecampf pozează ori de câte ori are ocazia, arătându-și corpul perfect. De această dată, ea s-a fotografiat în gardă, cu mănușile de box, în postură de luptătoare. Iar poza, difuzată pe contul de Instagram a adunat câteva mii de aprecieri și reacții.

De altfel, Anamaria Prodan a demonstrat că știe să lovească, sparring-partner fiindu-i fostul dinamovist Dan Alexa. Scena este celebră, fiind prezentată de mai toată presa, și a stârnit numeroase comentarii. La vremea respectivă s-a spus că a fost o dispută între doi amanți geloși. Cei doi protagoniști, Anamaria Prodan și Dan Alexa au dezmințit și au spus că impresara a făcut criza de nervi din cauza unor transferuri.

Noua fotografie, cu Anamaria Prodan în gardă a apărut în contextul problemelor de căsnicie pe care le are cu Laurențiu Reghecampf. De mai multe luni, presa relatează că cei doi sunt în pragul divorțului, din cauză că Reghe, acum antrenor la Craiova, are pe altcineva.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf sunt în pragul divorțului

Despre Laurenţiu Reghecampf se spune că i-ar fi dat un termen, soției sale, să inițieze divorțul la notar, pe cale amiabilă. În cazul în care Anamaria Prodan nu va face pasul, conform informațiilor vehiculate în spațiul public, Reghe ar fi decis să deschidă acțiune în justiție. El va cere desfacerea căsătoriei în instanță.

Se pare că cei doi sunt despărțiți în fapt de peste șase luni, timp în care Anamaria Prodan a făcut tot ce i-a stat în putință ca să-l readucă în familie. Laurențiu Reghecampf refuză împăcarea și dorește ca această căsătorie să se încheie cu divorț.

„Oricâte aș afla, oricâte mi s-ar spune, nu pot să cred și să înțeleg. Mă hrănesc cu toate amintirile frumoase, cu toate planurile noastre, cu tot ceea ce am construit în toți acești ani. Asta înseamnă el pentru mine. Poate pare greu de înțeles, sunt conștientă. Aceste rânduri vor putea fi înțelese doar de oamenii care au trăit în viața asta o poveste de dragoste imensă, înălțătoare, ceva ce nu poate fi exprimat în cuvinte. Nu divorțez de dragul anilor sau din cauza averii. Eu cred cu tărie că toată această perioadă este una trecătoare și că tot ceea ce se se întâmplă acum a fost pus la dospit. Și a crescut, a crescut… Numai că pe mine nu mă doboară nimic”, spunea Anamaria Prodan.

Reghecampf, la un pas să fie bătut. A fost evacuat pe tunelul destinat pentru ambulanțe

Anamaria Prodan reacție dură în online

Anamaria Prodan a făcut o nouă scenă pe reţelele de socializare după ce în spaţiul public au apărut informaţii legate de o presupusă relaţie cu Dan Alexa. Ea a trecut la amenințări, considerând că informațiile sunt nefondate.

„Legat de subiectul cu Alexa, presupusul amant al meu de azi, pe care-l mai aud că îndrăznește să pronunțe așa mitocănie, îl bat cu o singură mână pana nu mai știe cu buletinul în mână cum îl cheamă ! Prea v-am lăsat milogilor să vă faceți de cap”, a scris Anamaria Prodan, pe reţelele de socializare.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: