Ana Maria Brânză, primele reacții după despărțirea de Pavel Popescu. „Am făcut ceva greșit până acum”

Ana Maria Brânză, primele reacții după despărțirea de Pavel Popescu. „Am făcut ceva greșit până acum” Ana Maria Brânză, la un pas de divorț. Deja ar fi plecat de acasă. Sursa foto Arhiva EVZ

Ana Maria Brânză și Pavel Popescu au ales să meargă pe drumuri separate. După o scurtă absență de pe rețelele de socializare, fosta mare sportivă a revenit cu o postare în care dă de înțeles că a trecut cu bine peste perioada dificilă.

Ana Maria Brânză, cea mai bună spadasină a României, a ales să se despartă de cel care i-a fost partener timp de zece ani. Pavel Popescu, secundul naționalei femine de polo, ar fi călacat strâmb în căsnicie. Se pare că fosta mare sportivă nu este dispsusă să accepte greșelile celui care i-a fost soț.

Ana Maria Brânză, primele reacții după divorț

În acest sens, Ana Maria Brânză nu a stat deloc pe gânduri și a depus actele de divorț la notar. Zvonurile separării celor doi au fost confirmate și de absența fostei mare sportive de pe rețelele de socializare. În plus, toate pozele în care fostul cuplu Brânză-Popescu au fost șterse de pe platformele de socializare.

După o scurtă pauză de pe canalele de comunicare, fosta mare sportivă a revenit cu o postare pe Facebook în care dă de înțeles fanilor că este bine și că a trecut peste problemele din ultima perioadă.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Nu știu despre voi, dar pentru mine a fost zi cu zâmbet, soare și culoare… plus un ceai de mușețel la #mnac 😊 și povești, căci ce ar mai fi viața fără povești 🥰. Am făcut ceva greșit până acum de am ratat tot ce s-a întâmplat la MNAC Bucharest, dar promit că nu se mai întâmplă 😁", a scris Ana Maria publicând și câteva fotografii în care apare zâmbitoare.

Ce spunea despre fostul ei soț

În urmă cu ceva timp Ana Maria Brânză a fost invitată la un podcast unde a vorbit de secretul lonegevității mariajului pe care l-a avut cu poloistul Pavel Popescu.

„Noi ne-am propus de la bun început să facem echipă bună împreună. Iată că au trecut câțiva ani și încă nu vrea nimeni să se transfere. Faptul că am activat amândoi în același domeniu a contat enorm, pentru simplul fapt că ne înțelegeam unul altuia activitatea și ne susțineam.

Acum el este cel care a rămas implicat, eu m-am transferat către partea de administrație sportivă, dar cumva faptul că am trăit, printre picături, concentrat cred că ne-a ajutat teribil de mult”, a mărturisit fosta mare sportivă.

Ce spunea Ana Maria Brânză despre cel care i-a fost soț

Sursa foto: Instagram

Ana Maria Brânză s-a retras din activitate în 2021

Nu de mult, medaliata olimpică preciza că își dorește un copil cu Pavel Popescu în pofida programului foarte aglomerat. În vârstă de 36 de ani Ana Maria Brânză a fost desemnată de trei ori cea mai bună spadasină din lume.

Are în palmares 20 de medalii la campionatele europene și mondiale. La Jocurile Olimpice de la Rio din 2016 a câștigat medalia de aur. În timp ce la Beijing a câștigat argintul, la fel și la Jocurile Olimpice de la Tokyo.