Evenimentul Zilei > Sport > Ana Bogdan, SURPRIZA de la Australian Open, declarație de RĂZBOI: „Sunt complet refăcută! De abia aştept o nouă confruntare”
Ana Bogdan, SURPRIZA de la Australian Open, declarație de RĂZBOI: „Sunt complet refăcută! De abia aştept o nouă confruntare”

Ana Bogdan, SURPRIZA de la Australian Open, declarație de RĂZBOI: „Sunt complet refăcută! De abia aştept o nouă confruntare”

Considerată una dintre cele mai mari surprize alte ediție de anul acesta Australian Open, Ana Bogdan este pregătită și motivată de următorul meci.

Jucătoarea în vârstă de 25 de ani, numărul 104 WTA, a glumit pe seama orei la care va începe meciul său cu americanca Madison Keys, locul 20 WTA.

„Dragii mei, mâine joc de la 11 dimineaţa pe Margaret Court Arena. Adică în noaptea asta de la 2, ora României. Cred că în stilul ăsta prietenii şi suporterii mei vor deveni somnambuli… Sunt complet refăcută după meciul de ieri şi abia aştept o nouă confruntare!”, a notat Ana Bogdan, într-o postare pe Facebook.

Ana Bogdan o va întâlni pe Madison Keys în noaptea de vineri spre sâmbătă, de la 02:00, ora României, în primul meci de pe Arena Margaret Court, al doilea teren ca importanţă de la Australian Open.

 

Publicat in categoriile: Sport
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: