Evenimentul Zilei > Actualitate > Cum fac AMOR rusoaicele? Este NEBUNESC ce pot face cu bărbații. Practicile UNICE în lume – Galerie Foto
Cum fac AMOR rusoaicele? Este NEBUNESC ce pot face cu bărbații. Practicile UNICE în lume – Galerie Foto

Cum fac AMOR rusoaicele? Este NEBUNESC ce pot face cu bărbații. Practicile UNICE în lume – Galerie Foto

Studiile spun că peste 50 la sută dintre rusoaice își încep viața sexuală înainte de 18 ani, în timp ce doar o femeie din cinci consideră că „păstrarea” virginității până la căsătorie este o opțiune validă.

Potrivit studiului, 69 la sută dintre tinerele între 15 şi 17 ani sunt conştiente de faptul că pot rămâne însărcinate încă de la primul contact sexual, în timp ce 41 la sută dintre tinere nu au folosit metode contraceptive la primul contact sexual, dat fiind că acesta s-a petrecut spontan.

Totodată, pe baza unei legi nescrise, societatea trece cu vederea atunci când femeia, fiind necăsătorită sau având bărbatul cam "obosit", se poate bucura de libertatea de a alege..altul. Societatea rusă scuză adulterul doar dacă persoana în cauză nu este fidelă pentru că s-a îndrăgostit de altcineva. 

Frumoase, cochete, seducătoare, rusoaicele sunt adevărate devoratoare de bărbaţi și nu tocmai fane adevărate ale fidelității, scrie Ziare.com. Iar asta nu este tot. Tot rusoaicele sunt mari consumatoare de alcool, așa cum puteți vedea în galeria foto de mai sus.