Evenimentul Zilei > Social > AMENINȚARE cu ARMA în Capitală. Un conflict în trafic a ESCALADAT SEVER. Polițiștii au găsit un OBIECT CIUDAT în mașină
AMENINȚARE cu ARMA în Capitală. Un conflict în trafic a ESCALADAT SEVER. Polițiștii au găsit un OBIECT CIUDAT în mașină

AMENINȚARE cu ARMA în Capitală. Un conflict în trafic a ESCALADAT SEVER. Polițiștii au găsit un OBIECT CIUDAT în mașină

În traficul din București, sâmbătă seara, a avut loc un eveniment neobișnuit. După mai multe șicanări între două mașini, unul din șoferi ar fi scos un pistol pentru a-i amenința pe cei din autovehiculul vecin. Autoritățile ajunse la fața locului au avut o surpriză imensă, în momentul în care au percheziționat mașina conducătorului agresiv.

Polițiștii au găsit asupra șoferului care i-ar fi amenințat pe cei aflați în cealaltă mașină doar un pistol de jucărie. Evenimentele, petrecute în preajma orei 20, s-au soldat cu o plângere depusă de cei amenințați.

 

În jurul orei 19.30, prin apel 112, o persoană, pasager într-un autoturism, a sesizat că, în urma unor șicanări în trafic, conducătorul unui alt autoturism i-a amenințat cu un pistol.

În cel mai scurt timp, un echipaj al Secției 6 Politie și un echipaj al Brigăzii Rutiere au identificat în trafic autoturismele în cauză, toate persoanele fiind conduse la secția de poliție.

Asupra conducătorului auto, de 52 de ani, care ar fi proferat amenințarea, a fost găsită o replică a unui pistol (jucărie).

Persoanele aflate în celălalt autoturism au formulat plângere, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de amenințare”, au transmis, către EvZ, reprezentanții Poliției Capitalei.