Evenimentul Zilei > Justitie > Amendă judiciară pentru o judecătoare din București. Este prima amendă din ultimii 30 de ani
Amendă judiciară pentru o judecătoare din București. Este prima amendă din ultimii 30 de ani

Amendă judiciară pentru o judecătoare din București. Este prima amendă din ultimii 30 de ani

Mădălina Afrăsinie, judecătoare la Tribunalul București, a primit o amendă judiciară în valoare de 700 lei de Curtea de Apel București, pe motiv că nu ar fi trimis un dosar la instanță, lucru cerut de mai mulți judecători.

Completul format din judecătorii Vasile Bicu, Doina Vișan și Marius Cristian Ispas de la Secția a VIII-a contencios administrativ și fiscal a Curții de Apel București a dispus o amendă în valoare de 700 lei a judecătoarei Mădălina Afrăsinie, președinte al Secției a VI-a civilă a Tribunalului București, pe motiv că nu a transmis la CAB un dosar judecat în fond la TMB.

Completul judecătorilor ar fi amendat-o, de fapt, pentru că nu ar fi trimis un dosar când au solicitat aceștia, deși, din primele informații reiese că ar fi fost deja atașat unui alt dosar care se afla în curs de motivare.

„Presedintele completului CAB care i-a aplicat amenda de 700 lei judecatoarei Madalina Afrasinie este nimeni altul decat judecatorul Vasile Bicu. Acelasi Vasile Bicu care, in luna mai 2013, a anulat Hotararea CSM prin care s-a luat act de vointa a peste 1200 de judecatori care au votat pentru demiterea din Consiliu a lui Cristi Vasilica Danilet, facand astfel posibila intoarcea lui Danilet in CSM.

Tot despre Bicu s-a vehiculat si ca ar fi avut dosare la DNA, solutionate cu clasare”, scrie Luju.

Publicat in categoriile: Justitie
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: