Evenimentul Zilei > Actualitate > Ambulanța a venit de urgență! Un microbuz s-a rastunat pe o șosea din România. Șase personae, grav rănite
Ambulanța a venit de urgență! Un microbuz s-a rastunat pe o șosea din România. Șase personae, grav rănite

Ambulanța a venit de urgență! Un microbuz s-a rastunat pe o șosea din România. Șase personae, grav rănite

Accident teribil în această dimineață! Un microbuz din Cluj s-a răsturnat pe o șosea din Cluj, la intrarea în localitatea Bologa. Șase persoane care se aflau în mașină la momentul accidentului au fost duse de urgență la spital.

Două autospeciale, un echipaj SMURD și un echipaj de ambulanță au venit de urgență la locul accidentului. În mașină se aflau 7 persoane, printre care și 4 minori, iar 6 dintre ele au fost grav rănite și duse la cel mai apropiat spital.

Accident peste accident in România

O altă tragedie s-a întâmplat pe DN 76 Oradea – Deva, la ieşirea din localitatea Băile Felix către Hidişelu de Jos, unde au fost 3 persoane grav rănite. Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că în accident au fost implicate un autoturism şi o autoutilitară, circulaţia fiind oprită în ambele sensuri.

Un bărbat de 26 de ani a fost implicat într-un alt accident de mașină pe autostrada A1, după ce autoutilitara de marfă în care mergea ca pasager s-a bușit în spatele remorcii unui TIR.

„Bărbatul era conştient, agitat şi prezenta mai multe contuzii la nivelul membrelor superioare şi la torace”, a precizat purtătorul de cuvânt al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Deva, dr. Călin Dumitrescu.

Accident Botoșani
Sursă: Arhiva Evz

Un alt incident șocant s-a întâmplat în această luni când trei tineri, cu vârste de 21, 22 şi 24 de ani și-au dat ultima suflare. Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU), Dorina Lupu a declarat că accident-ul în care tinerii au fost implicați a fost pe raza comunei Ripiceni.

A patra persoană din mașină a supraviețuit, dar se află în stare gravă la spital.

„Autoturismul în care se aflau cei patru s-a răsturnat pe un câmp, într-un lan de porumb. Cei trei tineri decedaţi au fost găsiţi pe câmp. Al patrulea pasager era în maşină. La locul intervenţiei au ajuns şi două echipaje medicale ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean, dar nu s-a mai putut face nimic pentru cei trei”, a afirmat reprezentantul ISU.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: