Evenimentul Zilei > Actualitate > Ambasada Suediei, glume pe seama elicopterului american care a aterizat în centrul Capitalei: „Urmează Ziua Marinei”
Ambasada Suediei, glume pe seama elicopterului american care a aterizat în centrul Capitalei: „Urmează Ziua Marinei”

Ambasada Suediei, glume pe seama elicopterului american care a aterizat în centrul Capitalei: „Urmează Ziua Marinei”

Administratorii paginii de Facebook a Ambasadei Suediei din România au postat un mesaj ironic, după ce un elicopter a aterizat la Piața Charles de Gaulle.

Ambasada Suediei din România, cunoscută pentru glumele pe care le postează pe contul de Facebook, a recidivat. Oficialii acestei instituții au comentat aterizarea de urgență a unui elicopter la Piața Charles de Gaulle.

Ambasada Suediei din Români, comentariu ironic după aterizarea unui elicopter în București

„Cine are prioritate în sensul giratoriu de la Aviatorilor? Elicopterul/autoturismul?”, a fost postarea celor de la Ambasada Suediei din România pe pagina de Facebook.

Azi, un elicopter aparținând Armatei americane a trebuit să aterizeze forțat în nordul Bucureștiului, în Piața Charles de Gaulle, chiar pe șosea, acolo unde a doborât stâlpi de iluminat.

De-a lungul timpului, Ambasada Suediei s-a remarcat cu postările ce s-au vrut a fi amuzante, pe diferite teme. Anul trecut, Mihai Bobonete a ironizat limba suedeză. Videoclipul a fost postat pe pagina de Facebook a Ambasadei și a a primit mii de like-uri.

„20 – 20. În sfârșit! La mulți ani!”, a fost una dintre postările care s-a bucurat de aprecieri. Vizată era Viorica Dăncilă, fost prim-ministru al României.

Glume la adresa Vioricăi Dăncilă și a lui Liviu Dragnea

A fost ironizată la vremea respectivă și ipoteza tentativei de asasinat asupra lui Liviu Dragnea. La o zi după ce liderul PSD a declarat că ar fi fost vizat de patru criminali, pe contul de Facebook al reprezentanței a apărut poza celor patru membri ai trupei ABBA. Apoi, cei care administrează contul au postat o poveste despre celebrul asasinat din secolul al XVIII-lea al regelui suedez Gustav al III-lea.

O altă postare care a strâns peste 2.000 de distribuiri și aproape 8.000 de like-uri este cea postată de ambasadă de ziua SRI. „Către băieții blonzi cu ochi albaștri, de la băieții blonzi cu ochi albaștri. La mulți ani!”

Suedezul Alexander Dutrey, românul Cristian Botan și ambasadoarea Therese Hyden sunt oamenii care se ocupă de acest cont de pe rețeaua de socializare.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: