Imaginile care îi surpind pe cei doi au fost făcute publice marţi dimineaţă de tabloidul britanic The Sun şi au scandalizat pe toată lumea. Staţiunea în care tinerii îşi fac de cap este destinaţia preferată a turişitlor veniţi din Marea Britanie.

Despre cei doi protagonişti ai celor mai recente scene, martorii spun că nici măcar nu formau un cuplu de foarte mult timp, ei cunoscându-se într-un bar, cu puţin timp înainte să-şi facă de cap pe plajă, scrie The Mirror.


GALERIE FOTO 2. Imagini nerecomandate minorilor

Magalauf Magalauf


Celor doi nu le-a păsat că la scenă asistau şi copii. Şi mai şocant, au fost şi persoane care i-au încurajat atunci când i-au văzut.

Acesta este cel mai recent scandal sexual dintr-un lung şir care a apărut în presă vara aceasta. Una dintre cele mai grave situaţii este aceea a unei tinere care le-a făcut sex oral mai multor bărbaţi, tot în văzul lumii.


GALERIE FOTO 3. Imagini nerecomandare minorilor sau persoanelor pudice!

Petrecere pe ”Insula Dezmăţului” Saruturile între persoane de acelaşi sex sunt ceva firesc la petrecerile din Magaluf O petrecere ”obişnuită” de pe ”Insula Dezmăţului” Scenele erotice în cluburi sunt ceva obişnuit. Actele indecente continuă pe plajă