Evenimentul ZileiActualitateAlt scandal la Caracal. Plângere penală pe numele lui Cumpănașu? „Acest impostor…”

Alt scandal la Caracal. Plângere penală pe numele lui Cumpănașu? „Acest impostor…”

Alt scandal la Caracal. Plângere penală pe numele lui Cumpănașu? „Acest impostor…”
După ce în spațiul public a apărut un film cu o tânără care semăna cu Luiza Melencu pus în circulație de candidatul la Președinție Alexandru Cumpănașu, Remus Rădoi, zis Codiță, din Caracal a postat pe Facebook următoarea amenințare:

”Precizez faptul că săptămâna viitoare, în calitate de cetățean al acestei țări, voi depune o PLÂNGERE PENALA privind faptele de inducere în eroare a organelor de anchetă, folosirea de informații false cu scopul de a obține foloase materiale în interes personal și manipularea opiniei publice în scopul captarii atenției electoratului. Voi înainta și o plângere către DNA cu privire la o eventuală fraudare de fonduri. Toate aceste fapte au fost comise, în opinia mea, de acest impostor pe nume Cumpănașu Alexandru care, din punctul meu de vedere, nu face cinste speciei umane hrănindu-se cu cinism din tragedia unor oameni.

Nu cred că este normal să lăsăm acest impostor sa fure voturile unor persoane nevinovate care poate nu au avut oportunitatea și timpul necesar pentru a-și dezvolta o cultura politica”, a scris Remus Rădoi pe pagina sa de Facebook.

 


Accesează: