Evenimentul Zilei > Monden > Alina Pușcaș, „negocieri” purtate cu tatăl pentru numele fiului său
Alina Pușcaș, „negocieri” purtate cu tatăl pentru numele fiului său

Alina Pușcaș, „negocieri” purtate cu tatăl pentru numele fiului său

Alina Pușcaș, prezentatoarea de la „Splash! Vedete la apă”, alături de Pepe și Diana Munteanu, va avea un băiețel pe care îl va aduce pe lume la sfârșitul lunii august-începutul lunii septembrie.

 Vedeta Antenei 1 păstrează secret numele tatălui, dar a fost de acord să vorbească despre „negocierile” purtate pentru numele bebelușului.„Am aflat că vom avea un băiețel! Sunt mai mult decât fericită, pentru că m-am rugat să fie băiețel! M-am gândit deja și la un nume, însă vreau ca decizia să-i aparțină tatălui său. Deocamdată, se duc „negocieri” serioase în această privință , mai ales în familia lui (râde). Cele două variante agreate, până în acest moment, sunt Filip și Alexandru. Rămâne de văzut dacă va apărea și o a treia variantă (râde). Îmi doresc și o fetiță, dar ceva mai încolo”, a declarat vedeta Antenei 1.

Alina a început deja să se pregătească pentru marele eveniment. „În primul rând, citesc tot felul de studii științifice care, măcar teoretic, mă pregătesc pentru venirea bebelușului pe lume. Am început să caut cărucior, cădiță, pătuț… Mai am totuși câteva luni până la momentul nașterii, așa că nu sunt chiar presată de timp. Deocamdată prefer să mă bucur și simplu de sarcină, cu toate momentele ei de poveste”, mai spune ea.

Răsfațată de Pepe

Filmările pentru cel de-al treilea sezon al show-ului „Splash! Vedete la apă” sunt în plină desfășurare, la Bazinul olimpic din Bacău. Cum Alina Pușcaș este însărcinată în șase luni și jumătate, colegii au mare grijă de ea: „Deși amândoi sunt părinți, m-au poreclit <>. Și au grijă de mine. Acum vreo trei zile eram la repetiții, și doar m-a auzit Pepe interesându- mă de o piață bună în Bacău de unde să cumpăr niște fructe de sezon și, într-o oră, s-a prezentat cu 4 kg de cireșe și căpșuni”.