Alina Laufer, mărturisiri despre trecutul amoros. Cum a trecut peste divorțul de Jorge

Alina Laufer, mărturisiri despre trecutul amoros. Cum a trecut peste divorțul de Jorge Sursa foto: Facebook

Alina Laufer este acum fericită alături de omul de afaceri Ilan Laufer. În trecut, vedeta a fost măritată timp de cinci ani cu Jorge. Cei doi împreună și un băiat. La mai bine de 12 ani de când s-a despărțit de concurentul de la Survivor, Alina spune cât de tare a afectat-o divorțul.

Alina Laufer, la mai bine de 12 ani după ce a divorțat de Jorge face dezvăluiri neașteptate despre cel care i-a fost soț pentru aproape cinci ani. Acum, vedeta duce o viața lipsită de griji alături de Ilan Laufer, un afacerist prolific. Dar acest lucru nu a împiedicat-o să vorbească despre greșelile trecutului.

Alina Laufer, despre greșelile trecutului

Alina Laufer este căsătorită cu actualul ei soț de mai bine de zece ani. Sunt fericiți împreună, iar cei doi gemeni în vârstă de aproape trei ani, Davina și Nathaniel contribuie din plin la fericirea cuplului Laufer. Dar, Alina mai are o fată din mariajul de cinci cu Jorge, de care s-a despărțit în 2012.

După separarea de Jorge, Alina Laufer a continuat să spere că-și va reface viața. Și bine a făcut, căci l-a întâlnit pe Ilan, actualul partener care o face fericită. Cât despre erorile din trecut, Alina le-a trecut la categoria experiență de viață. Așa că nu s-a sfiit să facă dezvăluiri despre concurentul de la Surviror, chiar dacă s-au scurs mai bine de 10 ani de când au divorțat.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Eu zic că nu poți să nu îi dai o șansă iubirii atunci când ești un anumit tip de persoană! Mie îmi place să iubesc, iubesc viața, îmi iubesc familia, soțul, copiii și ceea ce fac! Contează ce gen de persoană ești! Dacă ești mai pesimist sau supărat pe viață, atunci este normal că nu există loc în viața ta de iubire!

Niciuna, nu am avut! (n.r. frici) În general nu sunt speriată! Din contră, am considerat că am de unde să învăț, adică din greșelile trecutului, să nu le mai repet în viitor! Am considerat că a doua oară o să fie și mai bine! Sunt foarte încrezătoare, niciodată nu văd jumătatea goală a paharului.

În niciun caz nu mi-a fost frică să mai intru într-o nouă relație. Mi se pare că orice eșec în viață este menit să te învețe ceva! Atunci, te consideri mai înțelept după și chiar așa a fost! M-am maturizat foarte mult după divorț, am privit lucrurile altfel! Mi-a folosit totul în căsnicia care a urmat.”, a declarat Alina.

Alina Laufer depsre greșelile trecutului

Sursa foto: Facebook

„Nu m-am văzut o mamă singură niciodată”

Fiica ei a avut un rol important, Alina Laufer nu a vrut să facă parte din categoria mămicilor singure. A căutat o imagine paternă pentru fata ei și a urmărit să-i oferea căldura și iubirea unui cămin. N-a stat mult pe gânduri. S-a scuturat și a luat-o de la capăt. Vedeta nu regretă nicio clipă că și-a refăcut viața alături de Ilan.

„Foarte repede m-am mobilizat! Nu mă vedeam stând singură, eram tânără, aveam un copil mic și îmi doream să am o familie! Nu m-am văzut o mamă singură niciodată. Nu sunt acest gen! Le admir pe femeile care pot să facă lucrul acesta, dar depinde de persoană”, potrivit Cancan.

Alina Laufer și soțul ei Ilan

Sursa foto: Facebook

Jorge și-a refăcut și el viața după divorșul de Alina Laufer

Nici concurentul de la Survivor nu s-a lăsat mai prejos. Jorge se simte împlinit în brațele actualei soții, Ramona Prodea, cu care de altfel are și un băiat. În vara anului trecut cei doi au aniversat 10 ani de căsnicie.