Evenimentul Zilei > Monden > Fostul ministru Ilan Laufer a devenit tată de gemeni. Mari emoții pentru soția sa, care a ajuns de urgență la spital
Fostul ministru Ilan Laufer a devenit tată de gemeni. Mari emoții pentru soția sa, care a ajuns de urgență la spital

Fostul ministru Ilan Laufer a devenit tată de gemeni. Mari emoții pentru soția sa, care a ajuns de urgență la spital

Omul de afaceri Ilan Laufer a devenit tată, luni dimineață, după ce soția sa a născut gemeni, la Maternitatea Giulești.

Ilan Laufer (36 de ani), fost ministru pentru Mediul de Afaceri în cabinetul lui Mihai Tudose, a devenit tată. Antreprenorul a făcut marele anunț pe contul de Facebook. Soția sa, Alina, a născut prematur, gemeni, luni dimineață, după cum a transmis proaspătul tată. Evenimentul a avut loc la Maternitatea Giulești.

Fostul ministrul Ilan Laufer a devenit dublu tată

„Am devenit dublu tatic 😇 Alina a nascut in aceasta dimineata 🤱 iar acum cei mici se afla la incubator si Alina la terapie intensiva.
Ii multumesc lui Dumnezeu pentru acest miracol si ma rog in continuare sa ii aiba in paza.”  A fost mesajul lui Ilan Laufer.
Alina și Ilan Laufer au trecut prin emoții în ultimele zile. Fostul ministrul transmitea să soția sa a avut probleme. Săptămâna trecută, ea a ajuns de urgență la spital, din cauza unor complicații apărute în timpul sarcinii. La câteva zile distanță de la acest eveniment, jumătatea lui Ilan Laufer a născut prematur.

Soția lui Ilan Laufer a ajuns de urgență la spital după ce a început să piardă lichid amniotic

„Scumpa mea soție Alina, a fost internată ieri de urgență la spital, din cauza că una dintre membrane s-a rupt. Și a inceput să piardă lichid amniotic. Totul s-a petrecut foarte repede, am ajuns la camera de gardă, Alina a fost preluată de personalul medical și, după 15 minute, am aflat că va rămâne internată în spital pentru cel puțin două săptămâni. Cu toate că nu pot fi alături de ea din cauza regulilor foarte stricte din spital, Alina luptă în fiecare moment să ducă sarcina mai departe.
Mă rog la Dumnezeu să îi aducă acasă sănătoși pe toți trei. Îi puteți lăsa un mesaj de încurajare Alinei chiar aici! Mulțumesc familiei pentru tot sprijinul și suportul acordat!” Anunța Ilan Laufer, la data de 9 februarie, pe contul de Facebook.