Evenimentul Zilei > Monden > Alex Bodi nu s-ar fi așteptat la asta. Cu cine iese Bianca Drăgușanu în oraș
Alex Bodi nu s-ar fi așteptat la asta. Cu cine iese Bianca Drăgușanu în oraș

Alex Bodi nu s-ar fi așteptat la asta. Cu cine iese Bianca Drăgușanu în oraș

Bianca Drăgușanu și Iulia Sălăgean, fostele soții ale controversatului afacerist Alex Bodi, au fost surprinse împreună, petrecând mai multe ore în diferite locații.

Deși s-ar fi crezut că cele două sunt rivale, dat fiind că au împărțit același bărbat, se pare că, dimpotrivă, se înțeleg foarte bine și sunt prietene. Ba mai mult, Bianca Drăgușanu și Iulia Sălăgean apelează la serviciile aceluiași instructor de fitness.

Cele două au fost surprinse împreună, în mai multe locații, la un restaurant, la o cofetărie, dar și la grădiniță, de unde și-au luat fetițele. Potrivit publicației Spynews, fostele partenere de viață ale lui Alex Bodi s-au întâlnit la un cunoscut restaurant din București, unde au petrecut mai multe ore împreună. Bianca Drăgușanu și Iulia Sălăgean nu au dat nici un moment impresia că ar avea ceva de împărțit ci s-au purtat ca și cum ar fi fost cele mai vechi prietene din lume.

După câteva ore bune petrecute în restaurant, cele două au urcat în mașini și s-au îndreptat către următoarea destinație, o spălătorie auto. Aici, Bianca Drăgușanu și-a lăsat propriul autoturism la curățat, pe mâna băieților de aici și a plecat împreună cu iulia, în mașina acesteia.

Următoarea oprire a fost la o cofetărie de unde au ridicat un tort. Plină de curtoazie, Bianca i-a deschis, Iuliei, ușa de la intrarea în local, iar aceasta, la rându-i, i-a întors gestul deschizându-i portiera autoturismului. De la cofetărie, Bianca Drăgușanu și Iulia Sălăgean au mers la grădiniță, unde și-au așteptat cele două fetițe să iasă. De altfel, micuțele, Sofia, fiica Biancăi Drăgușanu și Selena, micuța Iuliei Sălăgean și a lui Alex Bodi, se înțeleg foarte bine.

Ele au ieșit împreună, iar cele două mămicil le-au luat în brațe și le-au urcat pe bancheta din spate a autoturismului, după care au plecat împreună.

Relația dintre Alex Bodi și Iulia Sălăgean

Dacă toată lumea este la curent cu relația dintre Alex Bodi și Bianca Drăgușanu, în schimb,puțini sunt cei care cunosc detalii despre mariajul său cu Iulia Sălăgean. Cei doi s-au căsătorit în 2014 și au împreună o fetiță, pe Selena. Cei doi au divorțat în 2018, când controversatul afacerist, în prezent arestat într-un dosar de trafic de persoane și proxenetism, a cunoscut-o pe Bianca Drăgușanu.

Iulia Sălăgean a fost cea care l-ar fi denunțat pe Bodi pentru proxenetism și le-ar fi povestit procurorilor că acesta ar fi obligat-o să se prostitueze în Germania, în perioada 2014- 2016.

Alex Bodi a fost arestat de procurorii DIICOT, într-un dosar complex de trafic de persoane și proxenetism și riscă ani grei de pușcărie. Bodi este acuzat că ar fi recrutat mai multe tinere pe care le-a obligat să se prostitueze în cluburi de noapte, unele dintre ele fiind violate, iar altele, vândute.