Evenimentul Zilei > Actualitate > O altă vedetă a părăsit televiziunea. „Mi-a venit să plâng, a fost mai mult decât puteam duce”
O altă vedetă a părăsit televiziunea. „Mi-a venit să plâng, a fost mai mult decât puteam duce”

O altă vedetă a părăsit televiziunea. „Mi-a venit să plâng, a fost mai mult decât puteam duce”

Cunoscuta realizatoare a emisiunii „100 de minute”, Alessandra Stoicescu a părăsit postul de televiziune unde a avut foarte multe împliniri profesionale. Vineri, vedeta a avut parte de un eveniment pe care-l va ţine minte toată viaţa.

Alessandra Stoicescu a anunţat conducerea postului că ultima zi când mai realizează emisiunea care a consacrat-o este ediţia din data de 30 mai. Motivul este unul cât se poate de fericit. Vedeta şi soţul ei, Sergiu Constantinescu, vor avea o fetiţă. Copilul va veni pe lume în luna iunie şi va primi numele Sara Maria. Naşii de botez vor fi Gabriela Firea şi Florentin Pandele care sunt şi naşii de cununie ei Alessandrei.

 

Momentul ultimei ediţii a emisiunii „100 de minute” a fost şi el marcat de o surpriză frumoasă făcută de colegi. Mihai Gâdea şi Adrian Ursu au intrat în platoul de filmare şi i-au oferit flori, exact când Alessandra îl intervieva pe jurnalistul Ion Cristoiu.

Deja Alesandra Stoicescu s-a gândit cui să-i lase emisiunea pe mână, aşa că în locul ei va veni Cătălina Porumbel.

 

Un eveniment pe care vedeta îl va ţine minte toată viaţa a fost marcat de vizita Papei Francisc în România. Vineri, în prima sa zi de concediu prenatal, Alessandra s-a dus alături de mii de pelerini la Catedrala Neamului. Acolo, Sfântul Părintre s-a întâlnit cu Patriarhul Daniel. La ieşire, Alessandra Stoicescu, care este însărcinată, a primit binecuvântare din partea Suveranului Pontif atât pentru ea, cât și pentru bebelușul pe care urmează să-l aducă pe lume.

 

„S-a oprit mai întâi Preafericitul Patriarh Daniel și m-a binecuvântat și apoi Papa Francisc s-a oprit, m-a lăsat să-i sărut mâna și m-a binecuvântat. Este un moment pe care mi-l doream și pentru care m-am rugat. Spuneam ieri că pe fiica mea o va chema Sara Maria. La ieșirea din Catedrală, după acest moment, când eu încă tremuram, a venit o fetiță la mine cu mama și bunica ei, mi-a pus mâna pe burtă și mi-a spus „mă cheamă Sara Maria”. Mi-a venit să plâng, a fost mai mult decât puteam duce. A fost o zi miraculoasă și mulțumesc pentru asta”, a spus Alessandra