Evenimentul Zilei > Monden > Alertă la Casa Regală. Regina Elisabeta întâmpină noi probleme. Au lăsat-o singură. Boala a lovit crunt
Alertă la Casa Regală. Regina Elisabeta întâmpină noi probleme. Au lăsat-o singură. Boala a lovit crunt

Alertă la Casa Regală. Regina Elisabeta întâmpină noi probleme. Au lăsat-o singură. Boala a lovit crunt

Problemele se țin scai de Regina Elisabeta a II-a înainte de Crăciun. Aceasta a primit o veste cruntă, membrii familiei regale s-au îmbolnăvit. Nobilii nu vor putea să își petreacă sărbătorile de iarnă lângă apropiați.

După ce Regina Elisabeta II a anunțat că amână petrecerea de Crăciun din cauza pandemiei, aceasta a primit o veste îngrozitoare. Timothy Laurence, soţul lui Anne, a fost confirmat pozitiv cu noul COVID-19 și este nevoit să stea în izolare la reşedinţa sa din Gloucestershire ,Garcombe Park. Prințesa Anne va sta în carantină alături de omul cu care își petrece viața.

Apropiații familiei regale au declarat că soţul lui Anne și-a sunat toți apropiații de pe 20 decembrie, pentru a îi informa că are Covid. O veste bună este că aceștia vor sta în carantină doar șapte zile, conform noilor reguli de carantinare din Marea Britanie.

Cuplul a declarat că nu o va vizita pe regină de Crăciun pentru a nu o infecta cu virusul păgubaș.

Regina Elisabeta a anulat Crăciunul

Regina Elisabeta a anulat masa de Crăciun cu membrii familiei regale, ca măsură de precauție, în timp ce cazurile de COVID-19 cresc în Marea Britanie, a declarat o sursă de la Palatul Buckingham.

Marea Britanie se confruntă cu cele mai multe cazuri de până acum. Premierul Boris Johnson a declarat că varianta Omicron a apărut în Regatul Unit și i-a rugat pe cetățeni să evite petrecerile de sărbători.

„Prânzul de Crăciun cu familia nu va avea loc”, a spus sursa familiei.

„Decizia este una de precauție, deoarece se simte că va pune în pericol aranjamentele de Crăciun ale prea multor oameni dacă va merge înainte cu planul său. Deși există regretul că a fost anulat, există convingerea că este lucrul corect de făcut pentru toți.”

Decizia nobilei de a anula marea petrecere pentru al doilea an consecutiv vine în momentul în care Marea Britanie a raportat miercuri un record de 78.610 de noi infecții COVID-19.

Directorul medical al Angliei a ținut să precizeze că este o mare greșeală ca oamenii să sărbătorească Crăciunul într-un grup mare, potrivit Click.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: