Căpitanul Florin Tănase a dezvăluit la finalul partidei câștigate cu 2-0 că fostul manager Mihai Stoica a părăsit clubul din cauza gravelor probleme de sănătate cu care se confruntă fiica sa, Teodora Stoica.

Tănase, unul dintre preferații lui Gigi Becali, dar și un apropiat de MM Stoica, a avut un mesaj special pentru fostul manager. „Îi dedicăm victoria Teodorei, fiica lui MM. A avut și are încă o problemă gravă de sănătate. Suntem alături de ea. Mulți au crezut că Mihai Stoica a lăsat echipa pentru că mergeam prost, dar el e mai discret de fel și nu a vrut să spună ce problemă are în familie”, a spus Florin Tănase după meci, în direct la Telekom Sport.

Referitor la jocul de la Botoșani, liderul vestiarului FCSB și-a felicitat colegii pentru efortul depus, afirmând că echipa se apropie de potențialul maxim de exprimare în teren: „Am luat trei puncte foarte importante, dar am avut un meci dificil după eliminarea lui Planici”. FCSB are o serie de 11 partide consecutive fără înfrângere.

În final, Tănase a avut un mesaj și pentru selecționerul Cosmin Contra, afirmând că își dorește să fie convocat la echipa națională: „Da, sper să fiu convocat. Dacă voi fi chemat, voi merge cu mare drag și voi da totul, ca de fiecare dată când intru pe teren. Telefonul e deschis, doar noaptea e pe silențios”.